Grundopskrift på Bærkompot

Bærkompot er godt med en skefuld fløde, kold mælk eller bare som den er. Her finder du vores grundopskrift på bærkompot, men tilsæt endelig din favoritsmag. Ved at anvende syltesukker bliver din kompot lidt mere fast i konsistenssen, og får længere holdbarhed.

4 portioner

20 minutter + 2 timer i køleskab

Vurdering (0 stk)

Ingredienser

500 g bær
1/2 spsk. citronsaft
125 g Dansukker Syltesukker

Valgfri smag
Blåbær + 1 tsk. vaniljesukker
Jordbær + 1/2-1 spsk. frisk eller tørret lavendel
250 g jordbær + 250 g hakket rabarber

Instruktioner

Kog bær og citronsaft i en gryde i 2 minutter. Tilsæt syltesukker og evt. smagsgiver, lad det koge i yderligere 5 minutter.

Hæld bærkompotten på et varmt, skoldet glas.

Lad bærkompotten køle af, og stil den derefter i køleskabet, til den er tyknet.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Gode grillsaucer, marinader og rubs

Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Her finder du hurtige saucer til alle lejligheder.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.