Grundopskrift på Bærkompot

Bærkompot er godt med en skefuld fløde, kold mælk eller bare som den er. Her finder du vores grundopskrift på bærkompot, men tilsæt endelig din favoritsmag. Ved at anvende syltesukker bliver din kompot lidt mere fast i konsistenssen, og får længere holdbarhed.

4 portioner

20 minutter + 2 timer i køleskab

Vurdering (0 stk)

Ingredienser

500 g bær
1/2 spsk. citronsaft
125 g Dansukker Syltesukker

Valgfri smag
Blåbær + 1 tsk. vaniljesukker
Jordbær + 1/2-1 spsk. frisk eller tørret lavendel
250 g jordbær + 250 g hakket rabarber

Instruktioner

Kog bær og citronsaft i en gryde i 2 minutter. Tilsæt syltesukker og evt. smagsgiver, lad det koge i yderligere 5 minutter.

Hæld bærkompotten på et varmt, skoldet glas.

Lad bærkompotten køle af, og stil den derefter i køleskabet, til den er tyknet.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Spred kærlighed på Valentinsdag

Inviter til kaffe med noget ekstra godt, som både er en fryd for øjne og gane. Og din valentin bliver garanteret glad.

Fastelavn

Nu er det snart fastelavn, for mange betyder det udklædning og slå katten af tønden, men vigtigst af alt er nok fastelavns bollerne.

Pandekager

Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Citrus marmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig.

Varmer dejligt, når det er koldt

En varm drik er dejligt på alle årstider i vores skiftende nordiske klima. Men først og fremmest er det dejligt at varme sig på når vinteren sætter ind med frost og sne.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.