Smørcreme
Topping
Forvarm ovnen til 180°C.
Riv marcipanen på et rivejern, og pisk det sammen med æggehvider og brun farin i en skål.
Fordel blandingen ud på en bageplade beklædt med bagepapir, ca. 20 x 30 cm.
Bag i den nederste del af ovnen i 10-12 minutter, afhængigt af hvor sej bunden skal være. Kortere tid giver sejere bund. Køl af.
Lav smørcremen. Varm brombærrene op i en gryde under omrøring, og sigt derefter kernerne fra, så der kun er brombærpuré tilbage i en skål. Køl puréen af.
Pisk æggeblomme og flormelis sammen i en skål. Kom det bløde smør i lidt ad gangen, og pisk i ca. 10 minutter. Tilsæt brombærpuréen og pisk, til blandingen er jævn og luftig. Lad blandingen stå i køleskab i 20 minutter.
Fordel smørcremen jævnt ud på bunden. Stil i fryseren, og smelt chokoladen over vandbad.
Fordel chokoladen over smørcremen, og stil det i køleskabet. Skær kagen i mindre stykker inden servering.
Opskriften er udarbejdet af