Ingredienser
Dej
3 dl hvedemel
3/4 dl Dansukker Flormelis
125 g smør eller margarine
1 æggeblomme
Fyld
5 dl piskefløde
1 dl friskpresset citron- eller limesaft
1 1/2 dl Dansukker Flormelis
2-3 spsk. kartoffelmel
Pynt
1 liter bær efter eget valg
Tilbehør
Letpisket fløde
Instruktioner
Ælt ingredienserne til dejen sammen, og tryk den ud i en springform. Stil formen i fryseren i mindst en halv time. Bag bunden midt i ovnen ved 175 °C i ca. 20 minutter. Lad den køle af.
Rør ingredienserne til fyldet sammen i en kasserolle, og lad cremen koge, til den tykner. Lad blandingen køle lidt af, inden den hældes på tærtebunden. Fjern kanten på formen. Pynt med bær efter eget valg, gerne flere forskellige, og server kagen med flødeskum.
Tærten kan også bages i portionsforme.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.
Halloween
Lad børnene klæde sig ud, klæd dig pænt på, og overrask dem med uhyggeligt lækre sager.
Sukkertypernes smagsintensitet
Sukker i det salte køkken handler ikke om at tilføre maden sødme som sådan, men om at styrke de eksisterende smagsnuancer og om at skabe en god balanceret smagsoplevelse mellem grundsmagene surt, sødt, salt, bittert og umami.
Varmer dejligt, når det er koldt
Her finder du en række forskellige varianter af te, kaffe og varm chokolade. Opskrifter, som både er velegnede til at tage med sig på en termokande og til at nyde hjemme morgen, eftermiddag eller aften.
Bagværk med æbler og pærer
Brug æbler og pærer i bagningen! Æbler og pærer kan bruges til meget andet end tærte – frugterne kan også kommes i mange spændende desserter og forskellige typer bagværk.
Skønne æbler
En af sommerenes sidste frugter er æblet - lækre saftige og gode. Der er så meget, man kan bruge dem til. Vi har lækre bageopskrifter med frisk æbler, men også forslag til hvordan du kan få glæde af dine æbler lidt længere f.eks. saft, æblemarmelade eller æblegelé.
Muscovado - lækkert mørkt sukker med masser af smag!
Et fugtigt, finkornet sukker som har en unik og fyldig smag. Lys Muscovadorørsukker minder om sød karamel, og den mørke har en delikat note af lakrids. Fremragende til alle former for bagning, madlavning og drikke.