Tærtedej
Glasur
Pynt
Start med at lave syltetøjet. Forbered derefter tærtedejen. Rør alle ingredienserne sammen til en smidig dej i en skål. Stil i køleskabet i ca. 1 time.
Forvarm ovnen til 175 °C, over- og undervarme.
Del dejen i to, og rul hver portion dej ud til et rektangel med en tykkelse på ca. 3 mm på
et stykke bagepapir. Skær rektanglerne i stykker på ca. 5 x 8 cm, og læg halvdelen af dem på en bageplade med bagepapir. Kom en teskefuld syltetøj på midten af hvert dejstykke.
Skær tre ridser midt på de øvrige dejstykker, og læg dem som et låg oven på syltetøjet. Tryk kanterne godt sammen med en gaffel. Bag kagerne midt i ovnen i ca. 15 minutter. Lad dem køle helt af på en rist.
Lav glasuren. Blend hindbærrene, og sigt saften gennem en finmasket sigte over i en skål. Bland flormelis og hindbærsaft til den rette konsistens. Fordel glasuren på tærterne. Pynt med spiselige blomster eller krymmel.
Tip! Udskift hindbærrene med en anden type bær for at give glasuren en anden farve og smag!
Opskriften er udarbejdet af