Jordbærtærte med passionscurd

8-10 stykker

2 timer

Vurdering (51 st)

Ingredienser

Tærtebund
4 æg
2 dl Dansukker Bagesukker
1 tsk. vaniljesukker
1 dl hvedemel
1 dl kartoffelmel
2 tsk. bagepulver
1 l jordbær
Passionscurd
Vaniljecreme

Garnering
3 dl fløde
l liter friske bær af forskellig slags

Instruktioner

Sæt ovnen på 175 °C.
Pisk æg og bagesukker luftigt. Bland de øvrige ingredienser sammen i en skål, og vend dem ned i æggemassen. Smør en springform, 19 cm i diameter.
Hæl dejen i formen, og bag kagen nederst i ovnen i 35-40 minutter. Kontroller, om kagen er færdigbagt, ved at stikke i den med en kødnål. Lad tærten køle af på en rist.
Lav passionscurden og vaniljecremen imens. Skær halvdelen af jordbærrene i skiver. Gem de pæneste til pynt.
Når tærtebunden er kølet helt af, skæres den til tre bunde med en skarp brødkniv.
Læg den nederste bund på et serveringsfad, kom et lag vaniljecreme på, og dæk med jordbærskiver. Læg den midterste bund på, og kom et lag passionscurd og et lag jordbær i skiver på. Læg den øverste bund på, og smør flødeskum på hele tærten. Pynt med jordbær
og friske bær.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lækre julekager

Julen er glædens højtid. Måske fordi det er tilladt at småspise lidt hele tiden?!... Bag smukke kager. Fyld brødkurven med boller og kager, så du altid har noget at forkæle familien med.

Julegodter

Julegodter er et must for alle, der elsker søde sager. Tryl hjemmelavede karameller, praliner og trøfler frem i slikskålen.

Julens småkager

Julens kager er så meget mere end brunkager! Klassiske småkager med et juletwist passer perfekt til julekaffebordet eller som små julegaver for den kreative.

Julens bedste gave

De absolut bedste julegaver, man kan give og få, er dem, som er hjemmelavet og fyldt med glæde. Og hvad er mere fyldt med kærlighed end dejlige søde sager, julede kager og skønne marmelader?

Juledesserter

Her kommer flere gode smagskombinationer, som du kan overraske med i julemaden.

Julens bedste opskrifter

Der er få tidspunkter på året, der er lige så hyggelige som julen. Her finder du julens bagværk, julegodter, julesager, drikke, mad og desserter.