Himmelske
hindbær

De himmelske hindbær er med deres søde smag perfekte til bagværk og desserter, og de er næsten en lige så stor selvfølge for os som jordbær. Hindbær kan dyrkes i haven, men vokser også vildt i skoven. Brug dine hindbær til alt fra hjemmebagte tærter til hindbærcurd.

Hindbærispinde

Hindbærsyltetøj

Pavlovamarengs med hindbærcurd

Hindbær- og lakridsflødeboller

Hindbærsaft

Chokoladekage med hindbærmousse

Hindbærkaramelsauce

Pannacottakager med hindbær

Hindbær-, lime og lakridssyltetøj

Budapestrulle med hindbærsyltetøj og fersken

Hindbærsirup

Hindbærtærte-is

Sukker i forskellige smagsvarianter

Lav dit eget sukker med din personlige smag, og opbevar det i en flot glaskrukke. Det ser godt ud, og smager godt at strø over desserten eller kaffen!

Bær, f.eks. hindbær
Dansukker Sukker

Blend bærrene, eller pres dem gennem en finmasket si. Bland med sukker. Bred sukkeret ud på en plade med bagepapir. Tør det i en 100° varm ovn. Smuldr eventuelle klumper. Opbevar sukkeret tørt. Hvis du ønsker større sukkerkrystaller, anvendes perlesukker.

Limetærte med chokolade og hindbærcurd

Hindbærcurd

Minicheesecakes med hindbærswirl

Hindbærruller

Tærte med hindbæris

Hindbæris i melon

Vidste du det om hindbær

Hindbær (Rubus idaeus). Er beslægtet med brombær, multebær og bjørnebær. Findes også i en vild variant, der kaldes skovhindbær. Et af de almindeligste bær til syltetøj, men egner sig også glimrende til saft, tærter og andre desserter og i bagværk. De friske bær smager også dejligt med lidt mælk, fløde eller is.

Italiensk hindbæris

Hindbærmarmelade med lakrids

Portionsanrettet cheesecake med hindbærtopping

Makroner med hindbærcreme

Læskende hindbærsuppe

Citronblondie med hindbær

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Sukkertypernes smagsintensitet

Sukkertypernes smagsintensitet

Salt og peber er centrale i de fleste retter. For professionelle kokke gælder det samme for sukker. Hvor salt og peber skaber kant og kontrast, så afrunder, forstærker og fyldiggør sukker smagen.

Chutney

Chutney - stærkt krydret smagsgiver

Chutney stammer fra det indiske køkken og består oftest af henkogt frugt, sukker og krydderier. Chutney passer til de fleste retter og er en stærk og krydret smagsgiver. Her har vi samlet vores bedste opskrifter på chutneyer, som du kan bruge i din madlavning.

Pærekage med rosmarin

Bagværk med æbler og pærer

Brug æbler og pærer i bagningen! Pluk dem fra din egen baghave, eller køb dem i butikken. Æbler og pærer kan bruges til meget andet end tærte – frugterne kan også kommes i mange spændende desserter og forskellige typer bagværk.

Syltede sommergrøntsager

Syltede sommergrøntsager

Gem en lille bid af sommeren i et glas. Med syltede sommergrøntsager forlænger du smagen af sommeren. De er perfekte til en grillaften sidst på sæsonen. Følg opskriften, så har du snart køleskabet fyldt med hjemmelavede syltede sommergrøntsager.

Blommetærte

Pluk blommer

Blommer er blandt havens mest almindelige frugter, og de er gode at lave desserter og marmelader af. Hvorfor ikke lave en lækker blommemarmelade eller blommechutney, som du kan sætte på ostebordet? Du kan også prøve vores skønne blommetærte.

Æblemos

Skønne æbler

En af sommerenes sidste frugter er æblet - lækre saftige og gode. Der er så meget, man kan bruge dem til. Vi har lækre bageopskrifter med frisk æbler, men også forslag til hvordan du kan få glæde af dine æbler lidt længere f.eks. saft, æblemarmelade eller æblegelé.