
Himmelske
hindbær
De himmelske hindbær er med deres søde smag perfekte til bagværk og desserter, og de er næsten en lige så stor selvfølge for os som jordbær. Hindbær kan dyrkes i haven, men vokser også vildt i skoven. Brug dine hindbær til alt fra hjemmebagte tærter til hindbærcurd.
Sukker i forskellige smagsvarianter
Lav dit eget sukker med din personlige smag, og opbevar det i en flot glaskrukke. Det ser godt ud, og smager godt at strø over desserten eller kaffen!
Bær, f.eks. hindbær
Dansukker Sukker
Blend bærrene, eller pres dem gennem en finmasket si. Bland med sukker. Bred sukkeret ud på en plade med bagepapir. Tør det i en 100° varm ovn. Smuldr eventuelle klumper. Opbevar sukkeret tørt. Hvis du ønsker større sukkerkrystaller, anvendes perlesukker.

Vidste du det om hindbær
Hindbær (Rubus idaeus). Er beslægtet med brombær, multebær og bjørnebær. Findes også i en vild variant, der kaldes skovhindbær. Et af de almindeligste bær til syltetøj, men egner sig også glimrende til saft, tærter og andre desserter og i bagværk. De friske bær smager også dejligt med lidt mælk, fløde eller is.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Spred kærlighed på Valentinsdag
Inviter til kaffe med noget ekstra godt, som både er en fryd for øjne og gane. Og din valentin bliver garanteret glad.

Fastelavn
Nu er det snart fastelavn, for mange betyder det udklædning og slå katten af tønden, men vigtigst af alt er nok fastelavns bollerne.

Pandekager
Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Citrus marmelade
Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig.

Varmer dejligt, når det er koldt
En varm drik er dejligt på alle årstider i vores skiftende nordiske klima. Men først og fremmest er det dejligt at varme sig på når vinteren sætter ind med frost og sne.

Fødselsdag med sød smag
Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.