Hindbærruller

ca. 12 stk.

Vurdering (7 stk)

Ingredienser

Dej
3 æg
2 dl Dansukker Lys Muscovadorørsukker
2 dl hvedemel
2 spsk. vaniljesukker
1 1/2 tsk. bagepulver
2 spsk. kogende vand

Fyld
5 dl piskefløde
150 g hindbær
400 g hvid chokolade
2 spsk. Dansukker Glukosesirup

Pynt
3 dl piskefløde
Bær efter eget valg
Mynteblade 

Instruktioner

Pisk æg og sukker, til det er luftigt. Bland hvedemel, vaniljesukker og bagepulver, og vend det ned i dejen sammen med vandet. Hæld dejen i en smurt bradepande, 30 x 40 cm. Bages midt i ovnen ved 250 °C i ca. 5 minutter. Læg kagen på et stykke bagepapir, der er drysset med sukker. Skær kagen i strimler, som rulles sammen og stilles på et fad. Bind et flot bånd om kagerne, så de bliver stående sammenrullet.

Kog fløde, hindbær og glukosesirup op. Bræk chokoladen i små stykker, og læg den i den varme flødeblanding. Rør, indtil chokoladen er smeltet. Stil massen til afkøling i køleskabet. Pisk massen med en håndmikser, til den er en fast mousse. Fyld moussen i de sammenrullede kager. Pisk fløden til et fast skum. Læg en klat flødeskum oven på moussen, eller brug en sprøjtepose. Pynt med bær efter eget valg og mynteblade.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lækre julekager

Julen er glædens højtid. Måske fordi det er tilladt at småspise lidt hele tiden?!... Bag smukke kager. Fyld brødkurven med boller og kager, så du altid har noget at forkæle familien med.

Julegodter

Julegodter er et must for alle, der elsker søde sager. Tryl hjemmelavede karameller, praliner og trøfler frem i slikskålen.

Julens småkager

Julens kager er så meget mere end brunkager! Klassiske småkager med et juletwist passer perfekt til julekaffebordet eller som små julegaver for den kreative.

Julens bedste gave

De absolut bedste julegaver, man kan give og få, er dem, som er hjemmelavet og fyldt med glæde. Og hvad er mere fyldt med kærlighed end dejlige søde sager, julede kager og skønne marmelader?

Juledesserter

Her kommer flere gode smagskombinationer, som du kan overraske med i julemaden.

Julens bedste opskrifter

Der er få tidspunkter på året, der er lige så hyggelige som julen. Her finder du julens bagværk, julegodter, julesager, drikke, mad og desserter.