Ingredienser
Dej
3 æg
2 dl Dansukker Lys Muscovadorørsukker
2 dl hvedemel
2 spsk. vaniljesukker
1 1/2 tsk. bagepulver
2 spsk. kogende vand
Fyld
5 dl piskefløde
150 g hindbær
400 g hvid chokolade
2 spsk. Dansukker Glukosesirup
Pynt
3 dl piskefløde
Bær efter eget valg
Mynteblade
Instruktioner
Pisk æg og sukker, til det er luftigt. Bland hvedemel, vaniljesukker og bagepulver, og vend det ned i dejen sammen med vandet. Hæld dejen i en smurt bradepande, 30 x 40 cm. Bages midt i ovnen ved 250 °C i ca. 5 minutter. Læg kagen på et stykke bagepapir, der er drysset med sukker. Skær kagen i strimler, som rulles sammen og stilles på et fad. Bind et flot bånd om kagerne, så de bliver stående sammenrullet.
Kog fløde, hindbær og glukosesirup op. Bræk chokoladen i små stykker, og læg den i den varme flødeblanding. Rør, indtil chokoladen er smeltet. Stil massen til afkøling i køleskabet. Pisk massen med en håndmikser, til den er en fast mousse. Fyld moussen i de sammenrullede kager. Pisk fløden til et fast skum. Læg en klat flødeskum oven på moussen, eller brug en sprøjtepose. Pynt med bær efter eget valg og mynteblade.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Sukkertypernes smagsintensitet
Sukker i det salte køkken handler ikke om at tilføre maden sødme som sådan, men om at styrke de eksisterende smagsnuancer og om at skabe en god balanceret smagsoplevelse mellem grundsmagene surt, sødt, salt, bittert og umami.

Bagværk med æbler og pærer
Brug æbler og pærer i bagningen! Æbler og pærer kan bruges til meget andet end tærte – frugterne kan også kommes i mange spændende desserter og forskellige typer bagværk.

Chutney - stærkt krydret smagsgiver
Chutney stammer fra det indiske køkken og består oftest af henkogt frugt, sukker og krydderier. Chutney passer til de fleste retter og er en stærk og krydret smagsgiver.

Blommer i sæson
Blommer er blandt havens mest almindelige frugter, og de er gode at lave desserter og marmelader af. Hvorfor ikke lave en lækker blommemarmelade eller blommechutney, som du kan sætte på ostebordet? Du kan også prøve vores skønne blommegalette.

Skønne æbler
En af sommerenes sidste frugter er æblet - lækre saftige og gode. Der er så meget, man kan bruge dem til. Vi har lækre bageopskrifter med frisk æbler, men også forslag til hvordan du kan få glæde af dine æbler lidt længere f.eks. saft, æblemarmelade eller æblegelé.

Muscovado - lækkert mørkt sukker med masser af smag!
Et fugtigt, finkornet sukker som har en unik og fyldig smag. Lys Muscovadorørsukker minder om sød karamel, og den mørke har en delikat note af lakrids. Fremragende til alle former for bagning, madlavning og drikke.