Hindbærruller

ca. 12 stk.

Vurdering (7 stk)

Ingredienser

Dej
3 æg
2 dl Dansukker Lys Muscovadorørsukker
2 dl hvedemel
2 spsk. vaniljesukker
1 1/2 tsk. bagepulver
2 spsk. kogende vand

Fyld
5 dl piskefløde
150 g hindbær
400 g hvid chokolade
2 spsk. Dansukker Glukosesirup

Pynt
3 dl piskefløde
Bær efter eget valg
Mynteblade 

Instruktioner

Pisk æg og sukker, til det er luftigt. Bland hvedemel, vaniljesukker og bagepulver, og vend det ned i dejen sammen med vandet. Hæld dejen i en smurt bradepande, 30 x 40 cm. Bages midt i ovnen ved 250 °C i ca. 5 minutter. Læg kagen på et stykke bagepapir, der er drysset med sukker. Skær kagen i strimler, som rulles sammen og stilles på et fad. Bind et flot bånd om kagerne, så de bliver stående sammenrullet.

Kog fløde, hindbær og glukosesirup op. Bræk chokoladen i små stykker, og læg den i den varme flødeblanding. Rør, indtil chokoladen er smeltet. Stil massen til afkøling i køleskabet. Pisk massen med en håndmikser, til den er en fast mousse. Fyld moussen i de sammenrullede kager. Pisk fløden til et fast skum. Læg en klat flødeskum oven på moussen, eller brug en sprøjtepose. Pynt med bær efter eget valg og mynteblade.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Gode grillsaucer, marinader og rubs

Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Her finder du hurtige saucer til alle lejligheder.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.