Hindbæris i melon

4 portioner

Vurdering (12 stk)

Ingredienser

Is
6 æggeblommer
1/2 dl Dansukker Glukose
1/2 dl Dansukker Sukker
1 spsk. vaniljesukker
1 1/2 dl mælk
1 1/2 dl piskefløde
750 g hindbær

Frugtsalat
2 små meloner
250 g hindbær

Instruktioner

Det anbefales at hindbær fra frost varmebehandles før brug.

Bland alt, bortset fra hindbær, i en kasserolle, og lad det koge, til det tykner. Si blandingen gennem en finmasket si. Hæld hindbærrene i æggemassen. Lad massen køle af, inden den hældes i en skål, som stilles i fryseren eller hældes i en ismaskine.

Del af melonerne, og grav melonkødet ud. Skær frugtkødet i mindre stykker. Ved servering blandes isen med melonstykkerne og hindbærrene.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Gode grillsaucer, marinader og rubs

Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Her finder du hurtige saucer til alle lejligheder.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.