Tærtedej
15 smuldrede digestivekiks
125 g smeltet smør eller margarine
1/2 dl Dansukker Lys Sirup
Fyld
1/2 l hindbær
1 dl ufortyndet hindbærsaft
1 dl Dansukker Flormelis
3 æggeblommer (pasteuriserede)
250 g kvark
2 dl piskefløde
Pynt
1/2 l hindbær
citronmelisse
Det anbefales at hindbær fra frost varmebehandles før brug.
Bland de smuldrede kiks, siruppen og det smeltede fedtstof. Tryk dejen ud i en tærteform.
Pisk æggeblommerne med flormelis, til det er hvidt og luftigt.
Mos hindbærrene. Bland dem med hindbærsaft og kvark og derefter med de piskede æg.
Pisk fløden i en anden skål. Vend flødeskummet i bærblandingen, hæld den i tærtebunden, og stil den i fryseren i mindst 5 timer.
Tag tærten ud ca. 30 minutter før servering. Pynt med hindbær og citronmelisse.
Opskriften er udarbejdet af