Makroner med hindbærcreme

Makroner er det bedste, der findes, og de hjemmebagte er bedst. Lav dine makroner med hindbærcreme, og dyp dem i hvid chokolade, så får de et lidt anderledes tvist.

ca. 30 stk.

1,5 time

Vurdering (55 stk)

Ingredienser

Bund
200 g marcipan
2 æggehvider
1 dl Dansukker Brun Farin

Smørcreme
3-4 spsk. hindbærsaft (4 dl friske eller frosne hindbær)
1 æggeblomme
3 dl Dansukker Flormelis
1 tsk. vaniljesukker
200 g blødt smør

Pynt
250 g hvid chokolade
Frysetørrede hindbær

Instruktioner

Sæt ovnen på 180 °C. Riv marcipanen på et rivejern, og pisk det sammen med æggehvider og brun farin.
Klik/sprøjt massen ud på en plade beklædt med bagepapir, ca. så store som femkroner. Bag i den nederste del af ovnen i 10-12 minutter, afhængigt af hvor sej bunden skal være. Kortere tid giver sejere bund.
Varm hindbærrene op i en kasserolle under omrøring, og sigt derefter kernerne bort, så der kun er hindbærsaft tilbage. Lad det køle af.
Pisk æggeblommer, flormelis og vaniljesukker. Kom det bløde smør i lidt ad gangen, og pisk i ca. 10 minutter. Hæld hindbærsaften i, og pisk til en jævn og luftig blanding. Lad det stå i køleskab i 20 minutter.
Smør smørcremen ud på bundene med en kniv eller ske, og form til små toppe. Stil makronerne i fryseren i 20 minutter.
Smelt chokoladen over vandbad, og dyp makronerne. Drys frysetørret hindbær på, og lad makronerne køle af.
Opbevares i køleskab.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Spred lidt ekstra hygge

Seks opskrifter på kager, der gør de mørke dage til hyggedage.

Citrusmarmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.

Varmer dejligt, når det er koldt

Her finder du en række forskellige varianter af te, kaffe og varm chokolade. Opskrifter, som både er velegnede til at tage med sig på en termokande og til at nyde hjemme morgen, eftermiddag eller aften.

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.

Bag med citron og appelsin

Appelsin og citron er smage, som hører vinteren til, og de er rigtig velegnede til at bage med. Citrus er forfriskende og syrligt, men er også godt i kombination med andre smage som f.eks. chokolade og karamel.

Bag i bradepande

At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.