Ingredienser
Bund
200 g marcipan
2 æggehvider
1 dl Dansukker Brun Farin
Smørcreme
3-4 spsk. hindbærsaft (4 dl friske eller frosne hindbær)
1 æggeblomme
3 dl Dansukker Flormelis
1 tsk. vaniljesukker
200 g blødt smør
Pynt
250 g hvid chokolade
Frysetørrede hindbær
Instruktioner
Sæt ovnen på 180 °C. Riv marcipanen på et rivejern, og pisk det sammen med æggehvider og brun farin.
Klik/sprøjt massen ud på en plade beklædt med bagepapir, ca. så store som femkroner. Bag i den nederste del af ovnen i 10-12 minutter, afhængigt af hvor sej bunden skal være. Kortere tid giver sejere bund.
Varm hindbærrene op i en kasserolle under omrøring, og sigt derefter kernerne bort, så der kun er hindbærsaft tilbage. Lad det køle af.
Pisk æggeblommer, flormelis og vaniljesukker. Kom det bløde smør i lidt ad gangen, og pisk i ca. 10 minutter. Hæld hindbærsaften i, og pisk til en jævn og luftig blanding. Lad det stå i køleskab i 20 minutter.
Smør smørcremen ud på bundene med en kniv eller ske, og form til små toppe. Stil makronerne i fryseren i 20 minutter.
Smelt chokoladen over vandbad, og dyp makronerne. Drys frysetørret hindbær på, og lad makronerne køle af.
Opbevares i køleskab.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Herlig hyld
Endelig blomstrer den herlige hyld! Det er sæson for hyldeblomsterne i juni-juli, og i august bliver hyldebærrene modne. Du kan lave masser af lækre sager af både hyldeblomster og hyldebær – og så er det oven i købet nemt. Her har vi samlet alle vores fantastiske opskrifter med hyld!

Den herlige jordbærtid
Sommeren – den herlige jordbærtid! Nu handler det om at gøre brug af alle jordbærrene! De er selvfølgelig lækre at spise, præcis som de er, men prøv også at lade dig inspirere af vores opskrifter med jordbær. Hvis du ikke kan nå at bruge alle jordbærrene i den herlige jordbærtid, så kan de nemt fryses ned til vinteren.

Sommerdesserter
Når det er varmt, er det ekstra lækkert at byde på en syrligsød og frisk sommerdessert som afslutning på grillaftenen eller sommerfesten. Her finder du vores tips til skønne sommerdesserter – både til dig, der går efter den nemme løsning, og til dig, der gerne vil prøve noget lidt mere avanceret.

Slip din indre gourmet løs
Med syltesukker fra Dansukker kan du lave syltetøj, marmelade, kompot og chutney på ingen tid – og som du kan li’ den. Syltesukker indeholder alle de ingredienser, du skal bruge. Tilsæt blot bær, frugter og lidt kreativitet. Hvidt sukker fra den danske sukkerroe kan blandt andet bruges til bagning af kager og desserter og et væld af andre søde formål.

Lav din egen is
For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Brug Glukosesirup, som giver isen en blød og cremet konsistens. Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Sommerdrinks
Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol. Hvorfor ikke prøve Mousserende sangria eller Rabarbermargarita?