Pannacottakager med hindbær

8-10 portioner

Vurdering (1 stk)

Ingredienser

Bund
200 g digestivekiks
2 dl cornflakes
2 spsk. vaniljesukker
125 g smør eller margarine
200 g lys chokolade

Fyld
500 g hindbær
1 liter piskefløde
1/2 dl appelsinjuicekoncentrat
2 1/2 dl Dansukker Sukker
6 blade husblas

Pynt
Mynteblade

Instruktioner

Beklæd en form på 20 x 30 cm med plastfilm. Knus kiksene, og bland dem med cornflakes og vaniljesukker i en skål. Smelt fedtstoffet, og kom det i blandingen i skålen. Rør grundigt rundt, inden blandingen trykkes ud i formen. Stilles i køleskab. Smelt chokoladen over vandbad eller i mikrobølgeovn ved svag effekt. Pensl bunden med chokolade. Når chokoladen er stivnet, drysses hindbær over. Læg husblassen i blød i rigeligt vand. Kog fløde, appelsinjuicekoncentrat og sukker op. Tilsæt husblassen. Lad blandingen køle lidt af, før den hældes over hindbærrene. Stilles i køleskab. Skær derefter kagen ud i firkanter. Pynt med mynteblade. Kagerne er lækre både som dessert og til en kop kaffe.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Gode grillsaucer, marinader og rubs

Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Her finder du hurtige saucer til alle lejligheder.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.