Pannacottakager med hindbær

8-10 portioner

Vurdering (1 stk)

Ingredienser

Bund
200 g digestivekiks
2 dl cornflakes
2 spsk. vaniljesukker
125 g smør eller margarine
200 g lys chokolade

Fyld
500 g hindbær
1 liter piskefløde
1/2 dl appelsinjuicekoncentrat
2 1/2 dl Dansukker Sukker
6 blade husblas

Pynt
Mynteblade

Instruktioner

Beklæd en form på 20 x 30 cm med plastfilm. Knus kiksene, og bland dem med cornflakes og vaniljesukker i en skål. Smelt fedtstoffet, og kom det i blandingen i skålen. Rør grundigt rundt, inden blandingen trykkes ud i formen. Stilles i køleskab. Smelt chokoladen over vandbad eller i mikrobølgeovn ved svag effekt. Pensl bunden med chokolade. Når chokoladen er stivnet, drysses hindbær over. Læg husblassen i blød i rigeligt vand. Kog fløde, appelsinjuicekoncentrat og sukker op. Tilsæt husblassen. Lad blandingen køle lidt af, før den hældes over hindbærrene. Stilles i køleskab. Skær derefter kagen ud i firkanter. Pynt med mynteblade. Kagerne er lækre både som dessert og til en kop kaffe.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lækre julekager

Julen er glædens højtid. Måske fordi det er tilladt at småspise lidt hele tiden?!... Bag smukke kager. Fyld brødkurven med boller og kager, så du altid har noget at forkæle familien med.

Julegodter

Julegodter er et must for alle, der elsker søde sager. Tryl hjemmelavede karameller, praliner og trøfler frem i slikskålen.

Julens småkager

Julens kager er så meget mere end brunkager! Klassiske småkager med et juletwist passer perfekt til julekaffebordet eller som små julegaver for den kreative.

Julens bedste gave

De absolut bedste julegaver, man kan give og få, er dem, som er hjemmelavet og fyldt med glæde. Og hvad er mere fyldt med kærlighed end dejlige søde sager, julede kager og skønne marmelader?

Juledesserter

Her kommer flere gode smagskombinationer, som du kan overraske med i julemaden.

Julens bedste opskrifter

Der er få tidspunkter på året, der er lige så hyggelige som julen. Her finder du julens bagværk, julegodter, julesager, drikke, mad og desserter.