Pannacottakager med hindbær

8-10 portioner

Vurdering (1 stk)

Ingredienser

Bund
200 g digestivekiks
2 dl cornflakes
2 spsk. vaniljesukker
125 g smør eller margarine
200 g lys chokolade

Fyld
500 g hindbær
1 liter piskefløde
1/2 dl appelsinjuicekoncentrat
2 1/2 dl Dansukker Sukker
6 blade husblas

Pynt
Mynteblade

Instruktioner

Beklæd en form på 20 x 30 cm med plastfilm. Knus kiksene, og bland dem med cornflakes og vaniljesukker i en skål. Smelt fedtstoffet, og kom det i blandingen i skålen. Rør grundigt rundt, inden blandingen trykkes ud i formen. Stilles i køleskab. Smelt chokoladen over vandbad eller i mikrobølgeovn ved svag effekt. Pensl bunden med chokolade. Når chokoladen er stivnet, drysses hindbær over. Læg husblassen i blød i rigeligt vand. Kog fløde, appelsinjuicekoncentrat og sukker op. Tilsæt husblassen. Lad blandingen køle lidt af, før den hældes over hindbærrene. Stilles i køleskab. Skær derefter kagen ud i firkanter. Pynt med mynteblade. Kagerne er lækre både som dessert og til en kop kaffe.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Syltetøj

Sylt selv

Slip din indre gourmet løs. Vi har gjort det nemt at være kreativ. Med syltesukker fra Dansukker kan du lave syltetøj, marmelade, kompot og chutney på ingen tid – og som du kan li’ den.

Syltetøjskageis

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Cheesecake med rabarber og jordbær

Bag med sommerens bær

Bag med sommerens bær, og server dit hjemmebag til festen. En tærte eller kage fyldt med friske, syrlige bær er perfekt til eftermiddagskaffen. Gør brug af sommerens bær, og nyd ferien i fulde drag!

Rabarberbobler

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Hyldepannacotta med limemarinerede bær

Sommerdesserter

Når det er varmt, er det ekstra lækkert at byde på en syrligsød og frisk sommerdessert som afslutning på grillaftenen eller sommerfesten. Her finder du vores tips til skønne sommerdesserter – både til dig, der går efter den nemme løsning, og til dig, der gerne vil prøve noget lidt mere avanceret.

Saft

Sommer er lig med safttid

Husk at lave saft denne sommer, så du kan gemme alle dine yndlingsbær og -frugter på flaske! Det er meget lettere, end du tror, at lave saft. Lad dig inspirere af vores skønne opskrifter.