Chokoladetrøfler med hindbær og kokos

De skønneste trøfler med syrlig hindbærsmag og kokos. Chokoladetrøfler med et twist.

15 stk

Vurdering (71 stk)

Bedøm opskrift

Ingredienser

120 g friske hindbær
100 g mørk chokolade
1 dl piskefløde
30 g Dansukker Glukosesirup

Overtræk
200 g mørk chokolade
40 g kokosmel
2 tsk hindbærstøv

Instruktioner

Kom hindbærrene i en gryde og varm op til kogepunktet og si kernerne fra. Hak chokoladen og kom den i en skål. Smelt chokoladen over vandbad eller i mikrobølgeovnen ved medium effekt. Varm piskefløde, glukosesirup og 25 g hindbærpure op til kogepunktet og hæld det over chokoladen. Rør rundt fra midten i cirkulære bevægelser til ganachen samler sig. Stavblend gerne til sidst. Lad ganachen sætte sig på køl i 4-5 timer og tril da til 15 lige store trøfler. Stil på frost og smelt chokoladen til overtræk imens. Bland kokosmel og hindbærpulver i en skål. Dyp trøflerne i chokolade en ad gangen og vend i det lyserøde kokosmel.

Opskrift udviklet af Anne au Chocolat for Dansukker

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Sommer grill

Sommeraftener i køkkenet? Eller mere tid sammen?

Nyd sommeraftenerne sammen med de andre. Se vores forslag til en komplet gæstemenu, som du kan tilberede direkte ved grillen.

Saltagurker

Syltede sommergrøntsager

Gem en lille bid af sommeren i et glas. Med syltede sommergrøntsager forlænger du smagen af sommeren. De er perfekte til en grillaften sidst på sæsonen. Følg opskriften, så har du snart køleskabet fyldt med hjemmelavede syltede sommergrøntsager.

Brombærmarmelade med kandiseret viol

Brombærluksus

Strø luksus hen over med brombær denne sommer! Brombær fungerer rigtig godt i bagværk, smoothies, syltetøj og saft. De er desuden yderst velegnede til dekoration og pynt. Brombær modnes i sensommeren og det tidlige efterår.

Sylt selv

Slip din indre gourmet løs

Med syltesukker fra Dansukker kan du lave syltetøj, marmelade, kompot og chutney på ingen tid – og som du kan li’ den. Syltesukker indeholder alle de ingredienser, du skal bruge. Tilsæt blot bær, frugter og lidt kreativitet. Hvidt sukker fra den danske sukkerroe kan blandt andet bruges til bagning af kager og desserter og et væld af andre søde formål.

Blommegalette med mandelflager

Pluk blommer

Blommer er blandt havens mest almindelige frugter, og de er gode at lave desserter og marmelader af. Hvorfor ikke lave en lækker blommemarmelade eller blommechutney, som du kan sætte på ostebordet? Du kan også prøve vores skønne blommetærte.

Hindbærsnitter

Himmelske hindbær

Hindbær er med deres søde smag perfekte til bagværk og desserter, og de er næsten en lige så stor selvfølge for os som jordbær. Hindbær kan dyrkes i haven, men vokser også vildt i skoven. Brug dine hindbær til alt fra hjemmebagte tærter til hindbærcurd.