Citronblondie med hindbær

Citronblondien har jeg toppet med en let creme bestående af piskefløde, græsk yoghurt samt lidt citronskal op så pyntet med friske hindbær. Så simpel, sommerfin, super velsmagende og et perfekt indslag til eftermiddags(is)kaffen. Drop toppingen og servér i stedet en kugle vaniljeis til citronblondien sammen med hindbærrene som en lækker sommerdessert.
- Opskrift Anne au Chocolat

Vurdering (0 stk)

Ingredienser

Blondie
200 g smør
200 g god hvid chokolade
3 æg
175 g bagesukker fra Dansukker
125 g mel
1/4 tsk salt
Fintrevet skal af 1 øko citron

Topping
1 dl piskefløde
70 g græsk yoghurt
20 g flormelis fra Dansukker
Lidt fintrevet øko citronskal

Friske danske hindbær

Instruktioner

Blondie
Forvarm ovnen til 180 grader varmluft. Smelt smørret i en gryde, tag gryden af varmen og tilsæt den hakkede hvide chokolade. Rør rundt til det er smeltet. Køl af. Pisk æg, bagesukker, mel, salt og citronskal sammen til en let og luftig konsistens i en skål. Vend blandingen af smør og hvid chokolade i. Hæld dejen i en firkant form (ca. 22 x 22 cm) beklædt med bagepapir og bag i ca. 25-30 minutter (jeg bagte min i 30 minutter, da jeg til denne opskrift ønskede blondien mere “kaget” end “chewy”, men det er jo en smagssag). Køl helt af. Og opbevar den gerne natten over, inden den skæres ud i stykker.

Topping
Kom alle ingredienserne i en skål og pisk det sammen til en luftig creme. Fordel toppingen på kagestykkerne og pynt med hindbær. Server med den samme eller opbevar på køl indtil servering.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lækre julekager

Julen er glædens højtid. Måske fordi det er tilladt at småspise lidt hele tiden?!... Bag smukke kager. Fyld brødkurven med boller og kager, så du altid har noget at forkæle familien med.

Julegodter

Julegodter er et must for alle, der elsker søde sager. Tryl hjemmelavede karameller, praliner og trøfler frem i slikskålen.

Julens småkager

Julens kager er så meget mere end brunkager! Klassiske småkager med et juletwist passer perfekt til julekaffebordet eller som små julegaver for den kreative.

Julens bedste gave

De absolut bedste julegaver, man kan give og få, er dem, som er hjemmelavet og fyldt med glæde. Og hvad er mere fyldt med kærlighed end dejlige søde sager, julede kager og skønne marmelader?

Juledesserter

Her kommer flere gode smagskombinationer, som du kan overraske med i julemaden.

Julens bedste opskrifter

Der er få tidspunkter på året, der er lige så hyggelige som julen. Her finder du julens bagværk, julegodter, julesager, drikke, mad og desserter.