Citronblondie med hindbær

Citronblondien har jeg toppet med en let creme bestående af piskefløde, græsk yoghurt samt lidt citronskal op så pyntet med friske hindbær. Så simpel, sommerfin, super velsmagende og et perfekt indslag til eftermiddags(is)kaffen. Drop toppingen og servér i stedet en kugle vaniljeis til citronblondien sammen med hindbærrene som en lækker sommerdessert.
- Opskrift Anne au Chocolat

Vurdering (1 stk)

Ingredienser

Blondie
200 g smør
200 g god hvid chokolade
3 æg
175 g bagesukker fra Dansukker
125 g mel
1/4 tsk salt
Fintrevet skal af 1 øko citron

Topping
1 dl piskefløde
70 g græsk yoghurt
20 g flormelis fra Dansukker
Lidt fintrevet øko citronskal

Friske danske hindbær

Instruktioner

Blondie
Forvarm ovnen til 180 grader varmluft. Smelt smørret i en gryde, tag gryden af varmen og tilsæt den hakkede hvide chokolade. Rør rundt til det er smeltet. Køl af. Pisk æg, bagesukker, mel, salt og citronskal sammen til en let og luftig konsistens i en skål. Vend blandingen af smør og hvid chokolade i. Hæld dejen i en firkant form (ca. 22 x 22 cm) beklædt med bagepapir og bag i ca. 25-30 minutter (jeg bagte min i 30 minutter, da jeg til denne opskrift ønskede blondien mere “kaget” end “chewy”, men det er jo en smagssag). Køl helt af. Og opbevar den gerne natten over, inden den skæres ud i stykker.

Topping
Kom alle ingredienserne i en skål og pisk det sammen til en luftig creme. Fordel toppingen på kagestykkerne og pynt med hindbær. Server med den samme eller opbevar på køl indtil servering.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Påskelækkerier

Her finder du bagværk, slik og desserter til en rigtig dejlig påskeferie.

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble?

Pandekager

Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Citrus marmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig.

Varmer dejligt, når det er koldt

En varm drik er dejligt på alle årstider i vores skiftende nordiske klima. Men først og fremmest er det dejligt at varme sig på når vinteren sætter ind med frost og sne.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.