Hindbærsyltetøj

Hjemmelavet syltetøj smager bare bedre – brug det til bollerne eller som fyld i dine kager. Bruger du Syltesukker kan du lave syltetøj på 5 minutter!

Vurdering (1 stk)

Ingredienser

1⁄4 vaniljestang
100 g Dansukker Syltesukker
200 g hindbær
2 spsk. citronsaft
2 strimler økologisk citronskal
1 spsk. vand

Instruktioner

Skrab kornene fri fra vaniljestangen og bland dem med en skefuld af syltesukkeret. Varm hindbær (frosne eller friske), vaniljesukker, den tomme vaniljestang, citronsaft, citronskal og vand langsomt op i en tykbundet gryde. 
Lad det simre i 3-4 minutter, tilsæt så resten af syltesukkeret, giv syltetøjet et opkog i 2-3 minutter og hæld det på et skoldet syltetøjsglas. 

Tip: Skal du bruge syltetøjet til hindbærsnitter, kan du med fordel lade den koge ind i et par minutter længere og mase bærrene ud med en grydeske, så du får en lidt tykkere og mere ensartet konsistens.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Spred lidt ekstra hygge: Kardemommesnurrer

Spred lidt ekstra hygge

Seks opskrifter på kager, der gør de mørke dage til hyggedage.

Citrusmarmelade med safran

Citrusmarmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.

Varm kaffedrik

Varmer dejligt, når det er koldt

Her finder du en række forskellige varianter af te, kaffe og varm chokolade. Opskrifter, som både er velegnede til at tage med sig på en termokande og til at nyde hjemme morgen, eftermiddag eller aften.

Brownie med mælkechokolade ganache og pekannødder

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.

Cremet citrontærte

Bag med citron og appelsin

Appelsin og citron er smage, som hører vinteren til, og de er rigtig velegnede til at bage med. Citrus er forfriskende og syrligt, men er også godt i kombination med andre smage som f.eks. chokolade og karamel.

Bradepandekage: Blondies med stikkelsbærsyltetøj

Bag i bradepande

At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.