Hindbærsyltetøj

Hjemmelavet syltetøj smager bare bedre – brug det til bollerne eller som fyld i dine kager. Bruger du Syltesukker kan du lave syltetøj på 5 minutter!

Vurdering (0 stk)

Ingredienser

1⁄4 vaniljestang
100 g Dansukker Syltesukker
200 g hindbær
2 spsk. citronsaft
2 strimler økologisk citronskal
1 spsk. vand

Instruktioner

Skrab kornene fri fra vaniljestangen og bland dem med en skefuld af syltesukkeret. Varm hindbær (frosne eller friske), vaniljesukker, den tomme vaniljestang, citronsaft, citronskal og vand langsomt op i en tykbundet gryde. 
Lad det simre i 3-4 minutter, tilsæt så resten af syltesukkeret, giv syltetøjet et opkog i 2-3 minutter og hæld det på et skoldet syltetøjsglas. 

Tip: Skal du bruge syltetøjet til hindbærsnitter, kan du med fordel lade den koge ind i et par minutter længere og mase bærrene ud med en grydeske, så du får en lidt tykkere og mere ensartet konsistens.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Spred kærlighed på Valentinsdag

Inviter til kaffe med noget ekstra godt, som både er en fryd for øjne og gane. Og din valentin bliver garanteret glad.

Fastelavn

Nu er det snart fastelavn, for mange betyder det udklædning og slå katten af tønden, men vigtigst af alt er nok fastelavns bollerne.

Pandekager

Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Citrus marmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig.

Varmer dejligt, når det er koldt

En varm drik er dejligt på alle årstider i vores skiftende nordiske klima. Men først og fremmest er det dejligt at varme sig på når vinteren sætter ind med frost og sne.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.