Ingredienser
Smuldredej
50 g smør, stuetempereret
2 spsk. Dansukker Brun Farin
1 spsk. Dansukker Lys Sirup
3/4 dl hvedemel
1 dl havregryn
flagesalt
Hindbæris
400 g hindbær (ca 2 dl puré)
1/2 dl Dansukker Lys Sirup
4 æggeblommer
1/2 dl Dansukker Økologisk Rørsukker
2 dl mælk
1 1/2 dl piskefløde
1 dl Dansukker Glukosesirup
Instruktioner
Forvarm ovnen til 150 °C.
Bland alle ingredienserne til smuldredejen sammen i en skål, og fordel dejen på en bageplade med bagepapir. Bag midt i ovnen i ca. 20 minutter.
Lav isen. Skyl hindbærrene, og giv dem et opkog sammen med siruppen i en gryde. Hæld blandingen gennem en finmasket si, så kun puréen er tilbage i en skål. Stil blandingen til side.
Pisk æggeblommer og rørsukker sammen i en skål. Giv mælk, fløde og glukosesirup et opkog i en gryde. Pisk æggeblandingen ned i den varme mælkeblanding, og tilsæt hindbærpuréen. Sigt blandingen gennem en finmasket si. Lad blandingen køle af.
Kør blandingen til is i en ismaskine, eller stil den i fryseren i mindst 5 timer. Rør rundt med jævne mellemrum. Når isen er næsten frossen, tilsæt da smuldredejen og rør rundt.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Påskelækkerier
Her finder du bagværk, slik og desserter til en rigtig dejlig påskeferie.

Dejlig chokolade
Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble?

Pandekager
Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Citrus marmelade
Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig.

Varmer dejligt, når det er koldt
En varm drik er dejligt på alle årstider i vores skiftende nordiske klima. Men først og fremmest er det dejligt at varme sig på når vinteren sætter ind med frost og sne.

Fødselsdag med sød smag
Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.