Hindbærtærte-is

Findes der noget bedre end en sorbet om sommeren? Gør din hindbærsorbet ekstra lækker med smuldretærte, og få en herlig smag af hindbærtærte! Vidunderligt lækkert.

ca. 6 portioner

1 time + 5 timer i fryseren

Vurdering (0 stk)

Ingredienser

Smuldredej
50 g smør, stuetempereret
2 spsk. Dansukker Brun Farin
1 spsk. Dansukker Lys Sirup
3/4 dl hvedemel
1 dl havregryn
flagesalt

Hindbæris
400 g hindbær (ca 2 dl puré)
1/2 dl Dansukker Lys Sirup
4 æggeblommer
1/2 dl Dansukker Økologisk Rørsukker
2 dl mælk
1 1/2 dl piskefløde
1 dl Dansukker Glukosesirup

Instruktioner

Forvarm ovnen til 150 °C.

Bland alle ingredienserne til smuldredejen sammen i en skål, og fordel dejen på en bageplade med bagepapir. Bag midt i ovnen i ca. 20 minutter.

Lav isen. Skyl hindbærrene, og giv dem et opkog sammen med siruppen i en gryde. Hæld blandingen gennem en finmasket si, så kun puréen er tilbage i en skål. Stil blandingen til side.

Pisk æggeblommer og rørsukker sammen i en skål. Giv mælk, fløde og glukosesirup et opkog i en gryde. Pisk æggeblandingen ned i den varme mælkeblanding, og tilsæt hindbærpuréen. Sigt blandingen gennem en finmasket si. Lad blandingen køle af.

Kør blandingen til is i en ismaskine, eller stil den i fryseren i mindst 5 timer. Rør rundt med jævne mellemrum. Når isen er næsten frossen, tilsæt da smuldredejen og rør rundt.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lækre julekager

Julen er glædens højtid. Måske fordi det er tilladt at småspise lidt hele tiden?!... Bag smukke kager. Fyld brødkurven med boller og kager, så du altid har noget at forkæle familien med.

Julegodter

Julegodter er et must for alle, der elsker søde sager. Tryl hjemmelavede karameller, praliner og trøfler frem i slikskålen.

Julens småkager

Julens kager er så meget mere end brunkager! Klassiske småkager med et juletwist passer perfekt til julekaffebordet eller som små julegaver for den kreative.

Julens bedste gave

De absolut bedste julegaver, man kan give og få, er dem, som er hjemmelavet og fyldt med glæde. Og hvad er mere fyldt med kærlighed end dejlige søde sager, julede kager og skønne marmelader?

Juledesserter

Her kommer flere gode smagskombinationer, som du kan overraske med i julemaden.

Julens bedste opskrifter

Der er få tidspunkter på året, der er lige så hyggelige som julen. Her finder du julens bagværk, julegodter, julesager, drikke, mad og desserter.