Hindbærkaramelsauce

Hindbærkaramelsauce er en forfriskende karamelsauce, der er lækker som tilbehør til is. Lav din egen karamelsauce, og tilsæt hindbær – en magisk sommerkombination.

1 glas

ca. 20 minutter

Vurdering (0 stk)

Ingredienser

1 dl Dansukker Lys Muscovadorørsukker
1 dl Dansukker Lys Sirup
1 dl piskefløde
75 g hindbær

Instruktioner

Bland muscovadorørsukker og sirup i en gryde. Lad blandingen koge i ca. 2 minutter, indtil den begynder at tykne lidt.

Tilsæt fløden lidt ad gangen, og kog i yderligere ca. 4 minutter. Tilsæt hindbærrene, og blend saucen. Hæld karamelsaucen i et varmt, rengjort og skoldet glas, og stil den i køleskabet.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lækre julekager

Julen er glædens højtid. Måske fordi det er tilladt at småspise lidt hele tiden?!... Bag smukke kager. Fyld brødkurven med boller og kager, så du altid har noget at forkæle familien med.

Julegodter

Julegodter er et must for alle, der elsker søde sager. Tryl hjemmelavede karameller, praliner og trøfler frem i slikskålen.

Julens småkager

Julens kager er så meget mere end brunkager! Klassiske småkager med et juletwist passer perfekt til julekaffebordet eller som små julegaver for den kreative.

Julens bedste gave

De absolut bedste julegaver, man kan give og få, er dem, som er hjemmelavet og fyldt med glæde. Og hvad er mere fyldt med kærlighed end dejlige søde sager, julede kager og skønne marmelader?

Juledesserter

Her kommer flere gode smagskombinationer, som du kan overraske med i julemaden.

Julens bedste opskrifter

Der er få tidspunkter på året, der er lige så hyggelige som julen. Her finder du julens bagværk, julegodter, julesager, drikke, mad og desserter.