Den herlige
jordbærtid

Sommeren – den herlige jordbærtid! Nu handler det om at gøre brug af alle jordbærrene! De er selvfølgelig lækre at spise, præcis som de er, men prøv også at lade dig inspirere af vores opskrifter med jordbær. Hvis du ikke kan nå at bruge alle jordbærrene i den herlige jordbærtid, så kan de nemt fryses ned til vinteren.

Sommerlagkage

Jordbærlemonade

Cheesecake med rabarber og jordbær

Jordbærcheesecake med rabarberkompot

Jordbærsaft med basilikum

Jordbærtærte

Jordbærgelato

Roulade med jordbærmousse og lavendelsukker

Limetærte med jordbær

Frysning af bær

Drys dine bær til frysning med sukker, eller læg dem i sukkerlage. 
Husk, at sukkerlagen skal være kold, inden du hælder den over bærrene. 
Bær uden sukker har en holdbarhed i fryseren på 3-4 måneder, mens bær med sukker kan holde sig i mindst 1 år.

Jordbærtærte med passionscurd

Læskende jordbærshrub

Hvid chokoladepannacotta med muscovadomarinerede jordbær

Jordbærsyltetøj med citron og mynte

Jordbærmuffins med jordbærfrosting

Syltetøj af vandmelon og jordbær

Tip!

Lidt lavendelblomster i jordbærsyltetøjet er alletiders. Det bliver også rigtig dejligt, hvis man blander 50-100 g revet mørk chokolade i syltetøjet.

Jordbærtærte

Frisk sommerbowle med jordbærsirup

Jordbærmarmelade med balsamicoeddike & sort peber

Jordbærblomster

Jordbærtequila

Gulerodskage med jordbær

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lækre julekager

Julen er glædens højtid. Måske fordi det er tilladt at småspise lidt hele tiden?!... Bag smukke kager. Fyld brødkurven med boller og kager, så du altid har noget at forkæle familien med.

Julegodter

Julegodter er et must for alle, der elsker søde sager. Tryl hjemmelavede karameller, praliner og trøfler frem i slikskålen. Uanset om du er til klassisk julekonfekt eller til de mere avancerede alternativer, så har vi opskriften.

Julens småkager

Julens kager er så meget mere end brunkager! Klassiske småkager med et juletwist passer perfekt til julekaffebordet eller som små julegaver for den kreative. Eller hvorfor ikke lade dem være en del af julepynten i smukke glas og skåle?

Julens bedste gave

De absolut bedste julegaver, man kan give og få, er dem, som er hjemmelavet og fyldt med glæde. Og hvad er mere fyldt med kærlighed end dejlige søde sager, julede kager og skønne marmelader?

Juledesserter

Midt om vinteren dufter det af klementiner og safran, dufte der afslører, at der findes steder i verden, hvor det ikke er lige så mørkt og koldt som i Norden. Her kommer lidt flere gode smagskombinationer, som du kan overraske med i julemaden.

Juledrikke

Juletiden byder på mange lejligheder til at mødes og mingle med noget godt i glasset. Her er forslag til både store og små julegæster.