Jordbærsaft med basilikum

Jordbærsaft er en klassiker, der hører sommeren til, og her har vi givet den et ekstra strejf af basilikum. Hjemmelavet jordbærsaft med basilikum kan serveres både ved festlige lejligheder og til aftensmaden. En lækker saft med smagen af sommer!

ca 1 liter

40 minutter

Vurdering (0 stk)

Ingredienser

1 kg jordbær
1/2 potte basilikum
6 dl vand
6 dl Dansukker Økologisk Sukker

Instruktioner

Rens og skyl bærrene. Kom dem i en gryde og tilsæt basilikum.

Tilsæt vand, og lad det koge under låg i 5 minutter. Mos bærrene, og kog i yderligere 5 minutter. Sigt massen, og tilsæt sukker.

Lad det koge et par minutter, indtil sukkeret er opløst.

Hæld saften på en rengjort, skoldet flaske og opbevar den i køleskabet.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Spred kærlighed på Valentinsdag

Inviter til kaffe med noget ekstra godt, som både er en fryd for øjne og gane. Og din valentin bliver garanteret glad.

Fastelavn

Nu er det snart fastelavn, for mange betyder det udklædning og slå katten af tønden, men vigtigst af alt er nok fastelavns bollerne.

Pandekager

Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Citrus marmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig.

Varmer dejligt, når det er koldt

En varm drik er dejligt på alle årstider i vores skiftende nordiske klima. Men først og fremmest er det dejligt at varme sig på når vinteren sætter ind med frost og sne.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.