Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Engang ansås rabarberne, som oprindeligt kommer fra Kina, for at have styrkende virkning. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder. Lad dig inspirere af vores opskrifter.

Cheesecake med rabarber og jordbær

Rabarber Sour

Rabarberkage med italiensk marengs

Rabarbertærte med vaniljecreme

Rabarberlemonade

Drømmekage med rabarber

Mazarinkage i bradepande med hindbær- og rabarbersyltetøj

Mandelkage med rabarber

Rabarbertrifli

Rabarber- og jordbærsyltetøj med vanilje

Rabarber- & mandelgalette

Rabarbertærte med smuldredej

Rabarbersyltetøj med hyld

Rabarbersaft

Rabarberkompot til is

Tip! Rul madpakken ind i et rabarberblad

Rul madpakken eller drikkevarerne ind i et rabarberblad. Rabarberbladet isolerer og holder madpakken eller drikkevarerne kølige. Desuden behøver man ikke at tage rabarberbladet med hjem, men kan lade det ligge i naturen, hvor det forsvinder af sig selv.

Rabarber- og jordbærsuppe

Små rabarbertærter med varmpisket marengs

Budapestrulle med rabarber- og jordbærcoulis

Rabarber- og jordbærkompot

Limetærte med graham og rabarbertopping

Rabarbermarmelade med kardemomme og vanilje

Karlsbad-boller med rabarber

Rabarbermarmelade

Jordbær- og rabarbermuffins med smuldrelåg

Rabarber-margarita

Rabarbercurd

Rabarberchutney

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lækre julekager

Julen er glædens højtid. Måske fordi det er tilladt at småspise lidt hele tiden?!... Bag smukke kager. Fyld brødkurven med boller og kager, så du altid har noget at forkæle familien med.

Julegodter

Julegodter er et must for alle, der elsker søde sager. Tryl hjemmelavede karameller, praliner og trøfler frem i slikskålen. Uanset om du er til klassisk julekonfekt eller til de mere avancerede alternativer, så har vi opskriften.

Julens småkager

Julens kager er så meget mere end brunkager! Klassiske småkager med et juletwist passer perfekt til julekaffebordet eller som små julegaver for den kreative. Eller hvorfor ikke lade dem være en del af julepynten i smukke glas og skåle?

Julens bedste gave

De absolut bedste julegaver, man kan give og få, er dem, som er hjemmelavet og fyldt med glæde. Og hvad er mere fyldt med kærlighed end dejlige søde sager, julede kager og skønne marmelader?

Juledesserter

Midt om vinteren dufter det af klementiner og safran, dufte der afslører, at der findes steder i verden, hvor det ikke er lige så mørkt og koldt som i Norden. Her kommer lidt flere gode smagskombinationer, som du kan overraske med i julemaden.

Juledrikke

Juletiden byder på mange lejligheder til at mødes og mingle med noget godt i glasset. Her er forslag til både store og små julegæster.