Rabarbermarmelade med kardemomme og vanilje

Hvorfor ikke variere rabarbermarmeladen med forskellige krydderier og smagstilsætninger, så den bliver præcis, som du vil have den? Denne her rabarbermarmelade har smag af kardemomme og vanilje og passer til alt fra ristet brød til lagkagefyld.

2 glas

25 minutter

Vurdering (59 stk)

Ingredienser

500 g rabarber
500 g Dansukker Syltesukker
2 tsk. stødt kardemomme
1 vaniljestang

Instruktioner

Skyl rabarberstænglerne, skær dem i skiver, og tilsæt dem dem sammen med syltesukker og kardemomme i en gryde.

Del vaniljestangen på midten og derefter på midten igen, og kom den i gryden. Lad det koge i 5 minutter.

Skum godt af. Tag vaniljestangen op, og blend marmeladen, så der bliver lidt stykker rabarber tilbage.

Hæld marmeladen på varme, skoldede glas. Luk dem helt til og opbevar dem køligt.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Påskelækkerier

Her finder du bagværk, slik og desserter til en rigtig dejlig påskeferie.

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble?

Pandekager

Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Citrus marmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig.

Varmer dejligt, når det er koldt

En varm drik er dejligt på alle årstider i vores skiftende nordiske klima. Men først og fremmest er det dejligt at varme sig på når vinteren sætter ind med frost og sne.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.