Dej
Rabarberfyld
Marengs
Rør alle ingredienserne hurtigt sammen til en jævn tærtedej. Rul dejen ind i plastfolie, og lad den hvile i køleskab i 30 minutter. Sæt ovnen på 200 °C.
Skyl og skræl rabarberne, og skær dem i mindre stykker. Lad stykkerne koge op i en kasserolle med bagesukker i 2 minutter.
Smør formene, og tryk dejen ud med fingrene. Fordel rabarberen, og bag tærterne i den nederste del af ovnen i ca. 10-15 minutter. Tag tærterne ud, og lad dem hvile lidt.
Forbered marengsen imens ved at komme æggehvider og bagesukker i en tør og ren skål. Pisk æggehviderne over vandbad, og lad temperaturen stige til 50-65 °C. Føl på marengsblandingen med fingrene. Alle sukkerkrystaller skal være opløst. Kom blandingen i en skål, og pisk marengsen, til den er kølet af og er blevet luftig.
Kom blandingen i en sprøjtepose med tylle efter eget valg, og sprøjt ud på tærterne. Brænd marengsen med en gasbrænder.
Serveres med is eller vaniljesauce.
Opskriften er udarbejdet af