Rabarber- og jordbærcoulis
Budapestrulle
Pynt
Skyl jordbærrene og rabarberstilkene, og skær dem i mindre stykker. Kom dem i en gryde sammen med syltesukker, og lad det koge i 3-4 minutter. Blend og stil i køleskabet for at køle af.
Forvarm ovnen til 175 °C.
Pisk æggehviderne stive i en skål. Tilsæt derefter bagesukker, lidt ad gangen, under fortsat piskning.
Bland mandelmel, kokos, majsstivelse og rørsukker i en skål, og vend det forsigtigt ned i de stiftpiskede æggehvider.
Sprøjt strenge, ca. 30 cm lange, ud tæt på hinanden på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag midt i ovnen i ca. 20 minutter.
Vend budapestrullen over på et stykke bagepapir med bunden opad, og lad den køle af på en rist. Fjern forsigtigt det papir, som rullen er bagt på, og fordel jordbær- og rabarbercoulis jævnt ud på
bunden.
Pisk piskefløden til skum, og fordel den på coulis. Rul sammen til en rulle ved hjælp af bagepapiret. Smelt chokoladen over vandbad, og fordel den på budapestrullen.
Opskriften er udarbejdet af