Grahamsbund
Limefyldning
Marinerede rabarber
Forvarm ovnen til 175 °C.
Skær smørret ud i tern, og bland alle ingredienserne til mørdejen. Ælt dejen sammen på et meldrysset køkkenbord. Pak dejen ind i husholdningsfilm, og lad den hvile i køleskab i ca. 30 minutter. Tryk dejen ud i en aflang tærteform med aftagelig bund, ca. 13 x 36 cm.
Bag tærtebunden midt i ovnen i ca. 10 minutter. Lav fyldet imens. Pisk alle ingredienser sammen til en jævn blanding.
Hæld fyldet i tærtebunden, og bag midt i ovnen i yderligere 15-20 minutter. Tag tærten ud af ovnen, og lad den køle af.
Lad tærten hvile i køleskab i ca. 3 timer.
Skyl rabarberen og jordbærrene, og skær dem i mindre stykker. Bland med rørsukker og lime, og lad det stå i mindst 30 minutter.
Pynt tærten med de marinerede rabarber og jordbær.
Opskriften er udarbejdet af