Rabarbersyltetøj med hyld

Rabarbersyltetøj med hyld og mynte, en sommerlig kombination. Kog dit eget rabarbersyltetøj med syltesukker på blot 7-8 minutter, og nyd smagen af sommer, lige når det passer dig!

2 glas

25 minutter

Vurdering (0 stk)

Ingredienser

500 g rabarber
2 dl koncentreret hyldeblomstsaft
2 stilke mynte, bladene fra
250 g Dansukker Syltesukker

Instruktioner

Skyl rabarberstænglerne, skær dem i skiver, og bland dem sammen med de øvrige ingredienser i en gryde.

Lad det koge i ca. 7-8 minutter. Skum godt af og fjern mynte. Blend rabarbersyltetøjet, hvis du foretrækker det.

Hæld på varme, skoldede glas. Luk glassene og opbevar dem i køleskabet.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Påskelækkerier

Her finder du bagværk, slik og desserter til en rigtig dejlig påskeferie.

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble?

Pandekager

Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Citrus marmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig.

Varmer dejligt, når det er koldt

En varm drik er dejligt på alle årstider i vores skiftende nordiske klima. Men først og fremmest er det dejligt at varme sig på når vinteren sætter ind med frost og sne.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.