Rabarberlemonade

Læskende rabarberlemonade, som er perfekt på en varm sommerdag. Bland den med danskvand for at få en mere boblende smag.

Vurdering (0 st)

Ingredienser

2 kg rabarber
1 1/2 l vand
1 kg Dansukker Sukker
Saften af 1 citron

Valgfri smag
Ca. 20 g revet ingefær

Instruktioner

Skyl rabarberne, og skær dem i mindre stykker. Kom rabarberne i en gryde sammen med vandet, og lad det koge i ca. 10 minutter, indtil rabarberne er helt bløde.

Sigt saften over i en skål. Rengør gryden, og hæld saften tilbage i den. Tilsæt sukker, citronsaft og ingefær, hvis det ønskes. Giv saften et opkog i ca. 3 minutter, og skum den.

Hæld saften på varme, skoldede flasker. Luk dem tæt til, og opbevar dem køligt.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Bagværk med æbler og pærer

Brug æbler og pærer i bagningen! Pluk dem fra din egen baghave, eller køb dem i butikken.

Syltede sommergrøntsager

Gem en lille bid af sommeren i et glas. Med syltede sommergrøntsager forlænger du smagen af sommeren.

Pluk blommer

Blommer er blandt havens mest almindelige frugter, og de er gode at lave desserter og marmelader af.

Fredagshygge

Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på.

Skønne æbler

Vi har lækre bageopskrifter med frisk æbler, men også forslag til hvordan du kan få glæde af dine æbler lidt længere f.eks. saft, æblemarmelade eller æblegelé.

Lækkerier med Muscovadorørsukker

Her har vi samlet slik og bagværk, hvor Muscovadorørsukkerets lækre aromaer får selskab af alt fra mandel og nødder til mørk chokolade og kardemomme.