Rabarberlemonade

Læskende rabarberlemonade, som er perfekt på en varm sommerdag. Bland den med danskvand for at få en mere boblende smag.

Vurdering (6 stk)

Ingredienser

2 kg rabarber
1 1/2 l vand
1 kg Dansukker Sukker
Saften af 1 citron

Valgfri smag
Ca. 20 g revet ingefær

Instruktioner

Skyl rabarberne, og skær dem i mindre stykker. Kom rabarberne i en gryde sammen med vandet, og lad det koge i ca. 10 minutter, indtil rabarberne er helt bløde.

Sigt saften over i en skål. Rengør gryden, og hæld saften tilbage i den. Tilsæt sukker, citronsaft og ingefær, hvis det ønskes. Giv saften et opkog i ca. 3 minutter, og skum den.

Hæld saften på varme, skoldede flasker. Luk dem tæt til, og opbevar dem køligt.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Påskelækkerier

Her finder du bagværk, slik og desserter til en rigtig dejlig påskeferie.

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble?

Pandekager

Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Citrus marmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig.

Varmer dejligt, når det er koldt

En varm drik er dejligt på alle årstider i vores skiftende nordiske klima. Men først og fremmest er det dejligt at varme sig på når vinteren sætter ind med frost og sne.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.