Rabarberlemonade - Opskrifter

Rabarberlemonade

ca. 2 liter. 1 time
Læskende rabarberlemonade, som er perfekt på en varm sommerdag. Bland den med danskvand for at få en mere boblende smag.
Rabarberlemonade
Bedømmelse: (240vurderinger)

Ingredienser

  • 2 kg rabarber
  • 1 1/2 l vand
  • 1 kg Dansukker Sukker
  • Saften af 1 citron

Valgfri smag

  • Ca. 20 g revet ingefær

Skyl rabarberne, og skær dem i mindre stykker. Kom rabarberne i en gryde sammen med vandet, og lad det koge i ca. 10 minutter, indtil rabarberne er helt bløde.

Sigt saften over i en skål. Rengør gryden, og hæld saften tilbage i den. Tilsæt sukker, citronsaft og ingefær, hvis det ønskes. Giv saften et opkog i ca. 3 minutter, og skum den.

Hæld saften på varme, skoldede flasker. Luk dem tæt til, og opbevar dem køligt.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker

;