Rabarber
Kage
Glasur
Sæt ovnen på 200 °C.
Skyl rabarberne, og skær dem i mindre stykker. Bland rabarber og kartoffelmel i en skål. Stil blandingen til side.
Giv mælk og smør et opkog, og lad blandingen køle af. Pisk æg og sukker, til det er luftigt. Bland hvedemel og bagepulver, og vend det i blandingen. Tilsæt mælkeblandingen, og rør, indtil dejen er jævn.
Hæld dejen i en smurt bageform, ca. 24 x 30 cm, og drys rabarberne henover. Bag midt i ovnen i 20 minutter.
Forbered glasuren imens. Smelt smør i en kasserolle sammen med brun farin, sirup, fløde, kokosmel og mandelflager.
Tag kagen ud af ovnen, og sæt temperaturen op til 225 °C. Fordel glasuren over kagen, og stil den tilbage øverst i ovnen i ca. 5 minutter. Lad den køle af.
Opskriften er udarbejdet af