Lav din
egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Brug Glukosesirup, som giver isen en blød og cremet konsistens. Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Fløde-ispinde

Semifreddo med hindbærstriber og pistacie

Vaniljeis med saltkaramel

Grundopskrift på is

Jordbærgelato

Is med skovbær og mynte

Vaniljegelato

Ispinde

Yoghurtis

Hindbær
karamelsauce

Lav din egen karamelsauce, og tilsæt hindbær – en magisk sommerkombination.

Hindbærtærte-is

Islagkage med solbær og caramel

Kardemommeis

Glukosesirup giver is en cremet og blød konsistens

Glukosesirup hæmmer krystallisering og giver f.eks. is en cremet og blød konsistens.  Glukosesirup er en blanding af forskellige sukkerarter, som udvindes af hvedestivelse. Forskellen på glukosesirup og vores andre sirupper skyldes råvarerne. Glukosesirup er desuden ikke lige så sød som almindelig sirup.

Vaniljeis

Cookiesandwich

Brombæris

Hjemmelavet is

Pæreis med nougatkaramelsauce

Ice pops: Chokolade

Karamelsauce

Lav din egen karamelsauce til isen.

Cheesecake-is med solbær

Yoghurtis – med smag af muscovado og lakrids

Hasselnøddeis med hindbær

Avocadois med jordbær

Italiensk hindbæris

Muscovadois

Du kan finde flere opskrifter på is her

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Syltede sommergrøntsager

Gem en lille bid af sommeren i et glas. Med syltede sommergrøntsager forlænger du smagen af sommeren. De er perfekte til en grillaften sidst på sæsonen.

Bagværk med æbler og pærer

Brug æbler og pærer i bagningen! Pluk dem fra din egen baghave, eller køb dem i butikken. Æbler og pærer kan bruges til meget andet end tærte – frugterne kan også kommes i mange spændende desserter og forskellige typer bagværk.

Blåbær – det bedste bær i skoven

Blåbær er nok det bedste bær i skoven. Blåbærsæsonen plejer at komme rigtigt i gang i juli og kan strække sig et stykke ind i efteråret. Brug de blåbær, du kan finde i skoven, til at bage tærter, lave syltetøj og kompot.

Syltning og saft

At lave sit eget syltetøj og sin egen saft er både enkelt og lækkert. Sukkeret fremhæver smagen af de bær og frugter, du bruger, og giver dit mesterværk længere holdbarhed.

Brombærluksus

Strø luksus hen over med brombær denne sommer! Brombær fungerer rigtig godt i bagværk, smoothies, syltetøj og saft. De er desuden yderst velegnede til dekoration og pynt.

Chutney - stærkt krydret smagsgiver

Chutney stammer fra det indiske køkken og består oftest af henkogt frugt, sukker og krydderier. Chutney passer til de fleste retter og er en stærk og krydret smagsgiver.