Lav din
egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Brug Glukosesirup, som giver isen en blød og cremet konsistens. Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Isbåd i bradepande

Hindbærispinde

Vaniljeis med bær-ripple

Fløde-ispinde

Semifreddo med hindbærstriber og pistacie

Vaniljeis med saltkaramel

Grundopskrift på is

Jordbærgelato

Is med skovbær og mynte

Vaniljegelato

Ispinde

Yoghurtis

Hindbær
karamelsauce

Lav din egen karamelsauce, og tilsæt hindbær – en magisk sommerkombination.

Hindbærtærte-is

Islagkage med solbær og caramel

Kardemommeis

Glukosesirup giver is en cremet og blød konsistens

Glukosesirup hæmmer krystallisering og giver f.eks. is en cremet og blød konsistens.  Glukosesirup er en blanding af forskellige sukkerarter, som udvindes af hvedestivelse. Forskellen på glukosesirup og vores andre sirupper skyldes råvarerne. Glukosesirup er desuden ikke lige så sød som almindelig sirup.

Vaniljeis

Cookiesandwich

Brombæris

Hjemmelavet is

Pæreis med nougatkaramelsauce

Ice pops: Chokolade

Karamelsauce

Lav din egen karamelsauce til isen.

Cheesecake-is med solbær

Yoghurtis – med smag af muscovado og lakrids

Hasselnøddeis med hindbær

Syltetøjskageis

Italiensk hindbæris

Muscovadois

Du kan finde flere opskrifter på is her

Vi har svarene på spørgsmålene om hjemmelavet is

Isen kan blive grynet, hvis der dannes store iskrystaller. Det sker typisk, hvis isen ikke omrøres jævnligt under indfrysning, eller hvis der er for lidt fedt eller sukker i opskriften – begge dele hjælper nemlig med at forhindre krystaldannelse og giver en mere cremet konsistens.

Tilsæt glukosesirup, rør under indfrysning eller brug ismaskine – det giver en glat og cremet konsistens.

Parfait laves uden ismaskine – pisk fløde, sukker og æggeblommer, vend sammen og frys i form.

Op til 2 måneder i lufttæt beholder – men bedst inden for 2 uger for optimal smag og konsistens.

Glukosesirup hjælper med at forhindre dannelsen af iskrystaller og gør isen blødere og mere cremet – perfekt til hjemmelavet is med en silkeblød konsistens.

Gelato indeholder mindre luft og fedt end klassisk flødeis. Den serveres også ved en lidt højere temperatur, hvilket gør smagen mere intens og cremet.

Parfait fryses uden ismaskine og indeholder ofte mere fløde, hvilket giver en tæt og rig konsistens. Flødeis piskes under indfrysning, hvilket gør den lettere og mere luftig i teksturen.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Bag magisk julepynt

Først skal træet vises

Siden skal det spises. Bag magisk julepynt og hæng på træet juleaften.

Vintersaga

Adventshygge

At invitere til adventshygge er en nem måde at samle vennerne på før jul. Ofte kræver det heller ikke så mange forberedelser for at skabe en hyggelig stemning. Vi har samlet nogle gode opskrifter, som kan give dig lidt inspiration til drikkevarer og mundgodt.

Blød chokoladefudge

Julegodter

Julegodter er et must for alle, der elsker søde sager. Tryl hjemmelavede karameller, praliner og trøfler frem i slikskålen. Uanset om du er til klassisk julekonfekt eller til de mere avancerede alternativer, så har vi opskriften.

Æbleskiver

Bagværk til advent

Med første advent kommer julestemningen. Tænd det første stearinlys, og byd på kaffe og dejligt duftende bagværk. Lav eventuelt en ekstra portion, så du har noget i fryseren til de forestående helligdage.

Brownieblanding i et flot glas

Julens bedste gave

De absolut bedste julegaver, man kan give og få, er dem, som er hjemmelavet og fyldt med glæde. Og hvad er mere fyldt med kærlighed end dejlige søde sager, julede kager og skønne marmelader?

Småkager med ingefær

Julens småkager

Julens kager er så meget mere end brunkager! Klassiske småkager med et juletwist passer perfekt til julekaffebordet eller som små julegaver for den kreative. Eller hvorfor ikke lade dem være en del af julepynten i smukke glas og skåle?