Lav din
egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Brug Glukosesirup, som giver isen en blød og cremet konsistens. Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Isbåd i bradepande

Hindbærispinde

Syltetøjskageis

Fløde-ispinde

Semifreddo med hindbærstriber og pistacie

Vaniljeis med saltkaramel

Grundopskrift på is

Jordbærgelato

Is med skovbær og mynte

Vaniljegelato

Ispinde

Yoghurtis

Hindbær
karamelsauce

Lav din egen karamelsauce, og tilsæt hindbær – en magisk sommerkombination.

Hindbærtærte-is

Islagkage med solbær og caramel

Kardemommeis

Glukosesirup giver is en cremet og blød konsistens

Glukosesirup hæmmer krystallisering og giver f.eks. is en cremet og blød konsistens.  Glukosesirup er en blanding af forskellige sukkerarter, som udvindes af hvedestivelse. Forskellen på glukosesirup og vores andre sirupper skyldes råvarerne. Glukosesirup er desuden ikke lige så sød som almindelig sirup.

Vaniljeis

Cookiesandwich

Brombæris

Hjemmelavet is

Pæreis med nougatkaramelsauce

Ice pops: Chokolade

Karamelsauce

Lav din egen karamelsauce til isen.

Cheesecake-is med solbær

Yoghurtis – med smag af muscovado og lakrids

Hasselnøddeis med hindbær

Avocadois med jordbær

Italiensk hindbæris

Muscovadois

Du kan finde flere opskrifter på is her

Vi har svarene på spørgsmålene om hjemmelavet is

Isen kan blive grynet, hvis der dannes store iskrystaller. Det sker typisk, hvis isen ikke omrøres jævnligt under indfrysning, eller hvis der er for lidt fedt eller sukker i opskriften – begge dele hjælper nemlig med at forhindre krystaldannelse og giver en mere cremet konsistens.

Tilsæt glukosesirup, rør under indfrysning eller brug ismaskine – det giver en glat og cremet konsistens.

Parfait laves uden ismaskine – pisk fløde, sukker og æggeblommer, vend sammen og frys i form.

Op til 2 måneder i lufttæt beholder – men bedst inden for 2 uger for optimal smag og konsistens.

Glukosesirup hjælper med at forhindre dannelsen af iskrystaller og gør isen blødere og mere cremet – perfekt til hjemmelavet is med en silkeblød konsistens.

Gelato indeholder mindre luft og fedt end klassisk flødeis. Den serveres også ved en lidt højere temperatur, hvilket gør smagen mere intens og cremet.

Parfait fryses uden ismaskine og indeholder ofte mere fløde, hvilket giver en tæt og rig konsistens. Flødeis piskes under indfrysning, hvilket gør den lettere og mere luftig i teksturen.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Hyldeblomstsaft

Herlig hyld

Endelig blomstrer den herlige hyld! Det er sæson for hyldeblomsterne i juni-juli, og i august bliver hyldebærrene modne. Du kan lave masser af lækre sager af både hyldeblomster og hyldebær – og så er det oven i købet nemt. Her har vi samlet alle vores fantastiske opskrifter med hyld!

Jordbærtærte

Den herlige jordbærtid

Sommeren – den herlige jordbærtid! Nu handler det om at gøre brug af alle jordbærrene! De er selvfølgelig lækre at spise, præcis som de er, men prøv også at lade dig inspirere af vores opskrifter med jordbær. Hvis du ikke kan nå at bruge alle jordbærrene i den herlige jordbærtid, så kan de nemt fryses ned til vinteren.

Sommerdesserter

Sommerdesserter

Når det er varmt, er det ekstra lækkert at byde på en syrligsød og frisk sommerdessert som afslutning på grillaftenen eller sommerfesten. Her finder du vores tips til skønne sommerdesserter – både til dig, der går efter den nemme løsning, og til dig, der gerne vil prøve noget lidt mere avanceret.

Sylt selv

Slip din indre gourmet løs

Med syltesukker fra Dansukker kan du lave syltetøj, marmelade, kompot og chutney på ingen tid – og som du kan li’ den. Syltesukker indeholder alle de ingredienser, du skal bruge. Tilsæt blot bær, frugter og lidt kreativitet. Hvidt sukker fra den danske sukkerroe kan blandt andet bruges til bagning af kager og desserter og et væld af andre søde formål.

Fløde-ispinde

Lav din egen is

For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Brug Glukosesirup, som giver isen en blød og cremet konsistens. Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Hyldeblomst Sangria

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol. Hvorfor ikke prøve Mousserende sangria eller Rabarbermargarita?