Lav din
egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Brug Glukosesirup, som giver isen en blød og cremet konsistens. Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Fløde-ispinde

Semifreddo med hindbærstriber og pistacie

Vaniljeis med saltkaramel

Grundopskrift på is

Jordbærgelato

Is med skovbær og mynte

Vaniljegelato

Ispinde

Yoghurtis

Hindbær
karamelsauce

Lav din egen karamelsauce, og tilsæt hindbær – en magisk sommerkombination.

Hindbærtærte-is

Islagkage med solbær og caramel

Kardemommeis

Glukosesirup giver is en cremet og blød konsistens

Glukosesirup hæmmer krystallisering og giver f.eks. is en cremet og blød konsistens.  Glukosesirup er en blanding af forskellige sukkerarter, som udvindes af hvedestivelse. Forskellen på glukosesirup og vores andre sirupper skyldes råvarerne. Glukosesirup er desuden ikke lige så sød som almindelig sirup.

Vaniljeis

Cookiesandwich

Brombæris

Hjemmelavet is

Pæreis med nougatkaramelsauce

Ice pops: Chokolade

Karamelsauce

Lav din egen karamelsauce til isen.

Cheesecake-is med solbær

Yoghurtis – med smag af muscovado og lakrids

Hasselnøddeis med hindbær

Avocadois med jordbær

Italiensk hindbæris

Muscovadois

Du kan finde flere opskrifter på is her

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Gode grillsaucer, marinader og rubs

Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Her finder du hurtige saucer til alle lejligheder.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.