Ice pops: Chokolade

6–8 ispinde

4 timer

Vurdering (1 st)

Ingredienser

1 1/2 dl Dansukker Mørk Muscovadorørsukker
3 æggeblommer
2 spsk. kakao
1/2 dl Dansukker Glukosesirup
6 dl Sødmælk
2 1/2 dl piskefløde
100 g hakket mørk chokolade

Pynt
Smeltet chokolade, krymmel

Instruktioner

Pisk sukker, æggeblommer, kakao og glukosesirup, til det er luftigt.

Giv mælk og fløde et opkog.

Bland æggeblandingen ned i fløden under langsom omrøring.

Fortsæt med at opvarme til 85 °C.

Tag af kogepladen, og tilsæt den hakkede chokolade. Rør, til den er smeltet.

Kom blandingen i koldt vandbad, og lad den stå i mindst 1 time, men gerne natten over, i køleskab.

Fordel blandingen i isforme, og stil dem i fryseren i mindst 3 timer.

Dyp evt. i chokolade og krymmel.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Bagværk med æbler og pærer

Brug æbler og pærer i bagningen! Pluk dem fra din egen baghave, eller køb dem i butikken.

Syltede sommergrøntsager

Gem en lille bid af sommeren i et glas. Med syltede sommergrøntsager forlænger du smagen af sommeren.

Pluk blommer

Blommer er blandt havens mest almindelige frugter, og de er gode at lave desserter og marmelader af.

Fredagshygge

Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på.

Skønne æbler

Vi har lækre bageopskrifter med frisk æbler, men også forslag til hvordan du kan få glæde af dine æbler lidt længere f.eks. saft, æblemarmelade eller æblegelé.

Lækkerier med Muscovadorørsukker

Her har vi samlet slik og bagværk, hvor Muscovadorørsukkerets lækre aromaer får selskab af alt fra mandel og nødder til mørk chokolade og kardemomme.