Cheesecake-is med solbær

Nyd en lækker cheesecake-is med vanilje og en cremet solbærcreme. Perfekt til at forkæle dig selv eller imponere dine gæster med en unik dessert!

Vurdering (18 stk)

Bedøm opskrift

Ingredienser

2 1/2 dl piskefløde
2 1/2 dl mælk
1 dl Dansukker Glukosesirup
1 dl Dansukker Rørsukker
2 tsk. vaniljesukker
5 æggeblommer
2 spsk. Dansukker Sukker

Solbærcreme
100 g frosne solbær
1/2 dl Dansukker Syltesukker
200 g flødeost

Instruktioner

Bland fløde og mælk med glukosesirup, vaniljesukker og rørsukker i en kasserolle.

Lad blandingen koge op, og tag det af kogepladen.

Pisk æggeblommerne let med 2 spsk. sukker i en skål.

Kom æggeblommerne i flødeblandingen, og pisk.

Varm blandingen på kogepladen, til den tykner (ca. 82 °C). Den må endelig ikke koge, da æggeblommerne så vil skille.

Lad blandingen køle af, og kør den derefter i ismaskinen.

Kog solbær sammen med syltesukkeret i ca. 5-10 minutter, og lad derefter blandingen køle af.

Bland solbærrene med flødeosten.

Rør solbærcremen i isen, når den er næsten færdig, så isen bliver stribet.

Opbevares i fryseren. Tag isen op ca. 20 minutter før servering.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Sommer grill

Sommeraftener i køkkenet? Eller mere tid sammen?

Nyd sommeraftenerne sammen med de andre. Se vores forslag til en komplet gæstemenu, som du kan tilberede direkte ved grillen.

Saltagurker

Syltede sommergrøntsager

Gem en lille bid af sommeren i et glas. Med syltede sommergrøntsager forlænger du smagen af sommeren. De er perfekte til en grillaften sidst på sæsonen. Følg opskriften, så har du snart køleskabet fyldt med hjemmelavede syltede sommergrøntsager.

Brombærmarmelade med kandiseret viol

Brombærluksus

Strø luksus hen over med brombær denne sommer! Brombær fungerer rigtig godt i bagværk, smoothies, syltetøj og saft. De er desuden yderst velegnede til dekoration og pynt. Brombær modnes i sensommeren og det tidlige efterår.

Sylt selv

Slip din indre gourmet løs

Med syltesukker fra Dansukker kan du lave syltetøj, marmelade, kompot og chutney på ingen tid – og som du kan li’ den. Syltesukker indeholder alle de ingredienser, du skal bruge. Tilsæt blot bær, frugter og lidt kreativitet. Hvidt sukker fra den danske sukkerroe kan blandt andet bruges til bagning af kager og desserter og et væld af andre søde formål.

Blommegalette med mandelflager

Pluk blommer

Blommer er blandt havens mest almindelige frugter, og de er gode at lave desserter og marmelader af. Hvorfor ikke lave en lækker blommemarmelade eller blommechutney, som du kan sætte på ostebordet? Du kan også prøve vores skønne blommetærte.

Hindbærsnitter

Himmelske hindbær

Hindbær er med deres søde smag perfekte til bagværk og desserter, og de er næsten en lige så stor selvfølge for os som jordbær. Hindbær kan dyrkes i haven, men vokser også vildt i skoven. Brug dine hindbær til alt fra hjemmebagte tærter til hindbærcurd.