Karamelsauce

Karamelsauce er både nemt og lækkert. Krydr din karamelsauce efter smag med fx tyrkisk peber eller pebermyntestænger. Godt til både is, lagkager og desserter.

1 glas

20 minutter

Vurdering (4 stk)

Ingredienser

2 dl Dansukker Rørsukker
3 spsk. Dansukker Økologisk Lys Sirup
30 g smør
2 dl piskefløde

Valgfri smag
50 g Tyrkisk Peber, knust
50 g pebermynte julestok, knust

Instruktioner

Bland rørsukker, sirup og smør i en tykbundet gryde. Lad blandingen koge i ca. 2 minutter, til den begynder at karamellisere eller tykne lidt.

Hæld fløden i lidt ad gangen, forsigtigt, så det ikke sprøjter, og tilsæt valgfri smag.

Kog i yderligere ca. 4 minutter. Rør i gryden undervejs. Hæld i et varmt, skoldet glas.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lækre julekager

Julen er glædens højtid. Måske fordi det er tilladt at småspise lidt hele tiden?!... Bag smukke kager. Fyld brødkurven med boller og kager, så du altid har noget at forkæle familien med.

Julegodter

Julegodter er et must for alle, der elsker søde sager. Tryl hjemmelavede karameller, praliner og trøfler frem i slikskålen.

Julens småkager

Julens kager er så meget mere end brunkager! Klassiske småkager med et juletwist passer perfekt til julekaffebordet eller som små julegaver for den kreative.

Julens bedste gave

De absolut bedste julegaver, man kan give og få, er dem, som er hjemmelavet og fyldt med glæde. Og hvad er mere fyldt med kærlighed end dejlige søde sager, julede kager og skønne marmelader?

Juledesserter

Her kommer flere gode smagskombinationer, som du kan overraske med i julemaden.

Julens bedste opskrifter

Der er få tidspunkter på året, der er lige så hyggelige som julen. Her finder du julens bagværk, julegodter, julesager, drikke, mad og desserter.