Ingredienser
400 g brombær
1 dl Dansukker Sukker
4 æggeblommer
2 dl mælk
1 1/2 dl piskefløde
1 dl Dansukker Glukosesirup
Pynt
100 g hvid eller mørk chokolade
Instruktioner
Skyl brombærrene, og giv dem et opkog sammen med 1/2 dl sukker i en gryde i ca. 3 minutter. Hæld brombærrene over i en skål gennem en finmasket si. Der må kun være sukker og saften af brombær tilbage. Stil til side.
Pisk æggeblommerne og det resterende sukker sammen i en skål. Giv mælk, fløde og glukosesirup et opkog i en kasserolle. Pisk æggeblandingen ned i den varme mælkeblanding, og tilsæt brombærsaften. Sigt gennem en finmasket si. Lad det køle af.
Hæld blandingen i isforme med træpinde i, og stil i fryseren i mindst 5 timer.
Smelt chokoladen over et vandbad. Pynt herefter isene med chokolade, og stil tilbage i fryseren.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.
Få mere smag med sukker i det salte køkken
Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.
Påske lækkerier
Her finder du bagværk, slik og desserter til en rigtig dejlig påskeferie.
Sprøde og lækre vafler
Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.
Bag i bradepande
At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.
Citrusmarmelade
Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.
Dejlig chokolade
Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.