Ispinde

Ispinde dyppet i lækker chokolade og nødder. Lav dine egne ispinde med skumfiduser, chokoladeis og karamelis. Nyd sommeren.

12 stk.

1,5 time + ca. 6 timer i fryseren

Vurdering (4 stk)

Ingredienser

Is
4 æggeblommer
1 dl Dansukker ØKO Sukker
2 dl mælk
1 1/2 dl piskefløde
1 dl Dansukker Glukosesirup

Smagsvarianter
100 g smeltet mørk chokolade
1 tsk. vaniljesukker

Tilbehør
skumfiduser, se opskrift her
400 g chokolade, valgfri
1/2 spsk. madolie
hakkede nødder eller krymmel
små papkrus og ispinde

Instruktioner

Pisk æggeblommer og sukker sammen i en skål. Giv mælk, fløde og glukosesirup et opkog i en gryde. Pisk æggeblandingen ned i den varme mælkeblanding, og hæld den gennem en finmasket sigte.

Del ismassen i to, og tilsæt smeltet chokolade til den ene og vaniljesukker til den anden. Kør blandingerne hver for sig i en ismaskine, eller stil dem i fryseren i hver sin beholder i 3-4 timer. Rør i dem med jævne mellemrum.

Tag isene ud af fryseren. Læg skumfiduser i bunden af papkruset, så hele overfladen er dækket. Læg først et lag chokoladeis og derefter et lag vaniljeis over. Stik en ispind ned i midten, og stil isene i fryseren i ca. 2 timer.

Smelt chokoladen over vandbad eller i mikrobølgeovnen med medium varme, og tilsæt madolien og rør rundt. Lad den køle lidt af. Tag isen ud af fryseren, og klip papkruset af. Dyp isen i chokoladen, og dyp derefter den øverste del i nødder eller krymmel. Stil dem i fryseren i ca. 30 minutter.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Syltetøj

Sylt selv

Slip din indre gourmet løs. Vi har gjort det nemt at være kreativ. Med syltesukker fra Dansukker kan du lave syltetøj, marmelade, kompot og chutney på ingen tid – og som du kan li’ den.

Syltetøjskageis

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Cheesecake med rabarber og jordbær

Bag med sommerens bær

Bag med sommerens bær, og server dit hjemmebag til festen. En tærte eller kage fyldt med friske, syrlige bær er perfekt til eftermiddagskaffen. Gør brug af sommerens bær, og nyd ferien i fulde drag!

Rabarberbobler

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Hyldepannacotta med limemarinerede bær

Sommerdesserter

Når det er varmt, er det ekstra lækkert at byde på en syrligsød og frisk sommerdessert som afslutning på grillaftenen eller sommerfesten. Her finder du vores tips til skønne sommerdesserter – både til dig, der går efter den nemme løsning, og til dig, der gerne vil prøve noget lidt mere avanceret.

Saft

Sommer er lig med safttid

Husk at lave saft denne sommer, så du kan gemme alle dine yndlingsbær og -frugter på flaske! Det er meget lettere, end du tror, at lave saft. Lad dig inspirere af vores skønne opskrifter.