Ispinde

Ispinde dyppet i lækker chokolade og nødder. Lav dine egne ispinde med skumfiduser, chokoladeis og karamelis. Nyd sommeren.

12 stk.

1,5 time + ca. 6 timer i fryseren

Vurdering (2 stk)

Ingredienser

Is
4 æggeblommer
1 dl Dansukker ØKO Sukker
2 dl mælk
1 1/2 dl piskefløde
1 dl Dansukker Glukosesirup

Smagsvarianter
100 g smeltet mørk chokolade
1 tsk. vaniljesukker

Tilbehør
skumfiduser, se opskrift her
400 g chokolade, valgfri
1/2 spsk. madolie
hakkede nødder eller krymmel
små papkrus og ispinde

Instruktioner

Pisk æggeblommer og sukker sammen i en skål. Giv mælk, fløde og glukosesirup et opkog i en gryde. Pisk æggeblandingen ned i den varme mælkeblanding, og hæld den gennem en finmasket sigte.

Del ismassen i to, og tilsæt smeltet chokolade til den ene og vaniljesukker til den anden. Kør blandingerne hver for sig i en ismaskine, eller stil dem i fryseren i hver sin beholder i 3-4 timer. Rør i dem med jævne mellemrum.

Tag isene ud af fryseren. Læg skumfiduser i bunden af papkruset, så hele overfladen er dækket. Læg først et lag chokoladeis og derefter et lag vaniljeis over. Stik en ispind ned i midten, og stil isene i fryseren i ca. 2 timer.

Smelt chokoladen over vandbad eller i mikrobølgeovnen med medium varme, og tilsæt madolien og rør rundt. Lad den køle lidt af. Tag isen ud af fryseren, og klip papkruset af. Dyp isen i chokoladen, og dyp derefter den øverste del i nødder eller krymmel. Stil dem i fryseren i ca. 30 minutter.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lækre julekager

Julen er glædens højtid. Måske fordi det er tilladt at småspise lidt hele tiden?!... Bag smukke kager. Fyld brødkurven med boller og kager, så du altid har noget at forkæle familien med.

Julegodter

Julegodter er et must for alle, der elsker søde sager. Tryl hjemmelavede karameller, praliner og trøfler frem i slikskålen. Uanset om du er til klassisk julekonfekt eller til de mere avancerede alternativer, så har vi opskriften.

Julens småkager

Julens kager er så meget mere end brunkager! Klassiske småkager med et juletwist passer perfekt til julekaffebordet eller som små julegaver for den kreative. Eller hvorfor ikke lade dem være en del af julepynten i smukke glas og skåle?

Julens bedste gave

De absolut bedste julegaver, man kan give og få, er dem, som er hjemmelavet og fyldt med glæde. Og hvad er mere fyldt med kærlighed end dejlige søde sager, julede kager og skønne marmelader?

Juledesserter

Midt om vinteren dufter det af klementiner og safran, dufte der afslører, at der findes steder i verden, hvor det ikke er lige så mørkt og koldt som i Norden. Her kommer lidt flere gode smagskombinationer, som du kan overraske med i julemaden.

Juledrikke

Juletiden byder på mange lejligheder til at mødes og mingle med noget godt i glasset. Her er forslag til både store og små julegæster.