Hindbærskumfiduser

Skumfiduser med smag af hindbær. Giv dine hjemmelavede skumfiduser smag af hindbær, og spis dem, som de er, eller grill dem, og lav S’mores.

ca. 30 min. + 1 døgn til at stivne

Vurdering (19 stk)

Ingredienser

Skumfidusmasse
150 g hindbærpuré (250 g hindbær)
1 dl Dansukker Glukosesirup
1 3/4 dl Dansukker ØKO Sukker
6 blade husblas

Drys med
2 spsk. Dansukker ØKO Flormelis
2 spsk. maizenamel

Instruktioner

Giv hindbærrene et opkog i en gryde, og passér dem gennem en sigte. Vej 75 g puré af, og kom det i en gryde sammen med glukosesirup og sukker. Varm blandingen op til 110 °C. Hæld de resterende 75 g puré op i en skål, og stil det til side.

Læg imens husblassen i blød i koldt vand i mindst 5 minutter.

Hæld den varme væske i skålen med kold puré. Vrid vandet ud af husblassen, tilsæt den, og pisk i ca. 10 minutter, indtil blandingen er luftig og lyserød.

Bland flormelis og maizena i en skål, og drys lidt af blandingen ud over en bageplade med bagepapir. Fordel skumfidusmassen på bagepladen, og drys lidt af flormelisblandingen over.

Lad det stå natten over, og drys derefter den resterende flormelisblanding over.

Skær skumfiduserne ud i firkanter, kom nogle stykker ad gangen i en plastikpose med lidt flormelisblanding, og ryst dem rundt. Ryst den overskydende flormelis af, og opbevar skumfiduserne i lukkede poser.

Tip! Skal dine skumfiduser have en anden form? Fyld massen i en sprøjtepose, og sprøjt skumfiduserne ud i små toppe.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Gode grillsaucer, marinader og rubs

Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Her finder du hurtige saucer til alle lejligheder.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.