Hindbærskumfiduser

Skumfiduser med smag af hindbær. Giv dine hjemmelavede skumfiduser smag af hindbær, og spis dem, som de er, eller grill dem, og lav S’mores.

ca. 30 min. + 1 døgn til at stivne

Vurdering (84 stk)

Ingredienser

Skumfidusmasse
150 g hindbærpuré (250 g hindbær)
1 dl Dansukker Glukosesirup
1 3/4 dl Dansukker ØKO Sukker
6 blade husblas

Drys med
2 spsk. Dansukker ØKO Flormelis
2 spsk. maizenamel

Instruktioner

Giv hindbærrene et opkog i en gryde, og passér dem gennem en sigte. Vej 75 g puré af, og kom det i en gryde sammen med glukosesirup og sukker. Varm blandingen op til 110 °C. Hæld de resterende 75 g puré op i en skål, og stil det til side.

Læg imens husblassen i blød i koldt vand i mindst 5 minutter.

Hæld den varme væske i skålen med kold puré. Vrid vandet ud af husblassen, tilsæt den, og pisk i ca. 10 minutter, indtil blandingen er luftig og lyserød.

Bland flormelis og maizena i en skål, og drys lidt af blandingen ud over en bageplade med bagepapir. Fordel skumfidusmassen på bagepladen, og drys lidt af flormelisblandingen over.

Lad det stå natten over, og drys derefter den resterende flormelisblanding over.

Skær skumfiduserne ud i firkanter, kom nogle stykker ad gangen i en plastikpose med lidt flormelisblanding, og ryst dem rundt. Ryst den overskydende flormelis af, og opbevar skumfiduserne i lukkede poser.

Tip! Skal dine skumfiduser have en anden form? Fyld massen i en sprøjtepose, og sprøjt skumfiduserne ud i små toppe.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Sukkersaltet laks med thai urter

Få mere smag med sukker i det salte køkken

Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.

Påsketrifli

Påske lækkerier

Her finder du bagværk, slik og desserter til en rigtig dejlig påskeferie.

Vafler med saltkaramel, banan og bær

Sprøde og lækre vafler

Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.

Bradepandekage: Blondies med stikkelsbærsyltetøj

Bag i bradepande

At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.

Citrusmarmelade med safran

Citrusmarmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.

Brownie med mælkechokolade ganache og pekannødder

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.