Hindbærskumfiduser

Skumfiduser med smag af hindbær. Giv dine hjemmelavede skumfiduser smag af hindbær, og spis dem, som de er, eller grill dem, og lav S’mores.

PT25M

ca. 30 min. + 1 døgn til at stivne

Vurdering (440 stk)

Bedøm opskrift

Ingredienser

Skumfidusmasse
150 g hindbærpuré (250 g hindbær)
1 dl Dansukker Glukosesirup
1 3/4 dl Dansukker ØKO Sukker
6 blade husblas

Drys med
2 spsk. Dansukker ØKO Flormelis
2 spsk. maizenamel

Instruktioner

Giv hindbærrene et opkog i en gryde, og passér dem gennem en sigte. Vej 75 g puré af, og kom det i en gryde sammen med glukosesirup og sukker. Varm blandingen op til 110 °C. Hæld de resterende 75 g puré op i en skål, og stil det til side.

Læg imens husblassen i blød i koldt vand i mindst 5 minutter.

Hæld den varme væske i skålen med kold puré. Vrid vandet ud af husblassen, tilsæt den, og pisk i ca. 10 minutter, indtil blandingen er luftig og lyserød.

Bland flormelis og maizena i en skål, og drys lidt af blandingen ud over en bageplade med bagepapir. Fordel skumfidusmassen på bagepladen, og drys lidt af flormelisblandingen over.

Lad det stå natten over, og drys derefter den resterende flormelisblanding over.

Skær skumfiduserne ud i firkanter, kom nogle stykker ad gangen i en plastikpose med lidt flormelisblanding, og ryst dem rundt. Ryst den overskydende flormelis af, og opbevar skumfiduserne i lukkede poser.

Tip! Skal dine skumfiduser have en anden form? Fyld massen i en sprøjtepose, og sprøjt skumfiduserne ud i små toppe.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Sommer grill

Sommeraftener i køkkenet? Eller mere tid sammen?

Nyd sommeraftenerne sammen med de andre. Se vores forslag til en komplet gæstemenu, som du kan tilberede direkte ved grillen.

Saltagurker

Syltede sommergrøntsager

Gem en lille bid af sommeren i et glas. Med syltede sommergrøntsager forlænger du smagen af sommeren. De er perfekte til en grillaften sidst på sæsonen. Følg opskriften, så har du snart køleskabet fyldt med hjemmelavede syltede sommergrøntsager.

Brombærmarmelade med kandiseret viol

Brombærluksus

Strø luksus hen over med brombær denne sommer! Brombær fungerer rigtig godt i bagværk, smoothies, syltetøj og saft. De er desuden yderst velegnede til dekoration og pynt. Brombær modnes i sensommeren og det tidlige efterår.

Sylt selv

Slip din indre gourmet løs

Med syltesukker fra Dansukker kan du lave syltetøj, marmelade, kompot og chutney på ingen tid – og som du kan li’ den. Syltesukker indeholder alle de ingredienser, du skal bruge. Tilsæt blot bær, frugter og lidt kreativitet. Hvidt sukker fra den danske sukkerroe kan blandt andet bruges til bagning af kager og desserter og et væld af andre søde formål.

Blommegalette med mandelflager

Pluk blommer

Blommer er blandt havens mest almindelige frugter, og de er gode at lave desserter og marmelader af. Hvorfor ikke lave en lækker blommemarmelade eller blommechutney, som du kan sætte på ostebordet? Du kan også prøve vores skønne blommetærte.

Hindbærsnitter

Himmelske hindbær

Hindbær er med deres søde smag perfekte til bagværk og desserter, og de er næsten en lige så stor selvfølge for os som jordbær. Hindbær kan dyrkes i haven, men vokser også vildt i skoven. Brug dine hindbær til alt fra hjemmebagte tærter til hindbærcurd.