Hindbærskumfiduser - Opskrifter

Hindbærskumfiduser

ca. 30 min. + 1 døgn til at stivne
Skumfiduser med smag af hindbær. Giv dine hjemmelavede skumfiduser smag af hindbær, og spis dem, som de er, eller grill dem, og lav S’mores.
Hindbærskumfiduser
Bedømmelse: (6vurderinger)

Ingredienser

    Skumfidusmasse

    • 150 g hindbærpuré (250 g hindbær)
    • 1 dl Dansukker Glukosesirup
    • 1 3/4 dl Dansukker ØKO Sukker
    • 6 blade husblas

    Drys med

    • 2 spsk. Dansukker ØKO Flormelis
    • 2 spsk. maizenamel

    Giv hindbærrene et opkog i en gryde, og passér dem gennem en sigte. Vej 75 g puré af, og kom det i en gryde sammen med glukosesirup og sukker. Varm blandingen op til 110 °C. Hæld de resterende 75 g puré op i en skål, og stil det til side.

    Læg imens husblassen i blød i koldt vand i mindst 5 minutter.

    Hæld den varme væske i skålen med kold puré. Vrid vandet ud af husblassen, tilsæt den, og pisk i ca. 10 minutter, indtil blandingen er luftig og lyserød.

    Bland flormelis og maizena i en skål, og drys lidt af blandingen ud over en bageplade med bagepapir. Fordel skumfidusmassen på bagepladen, og drys lidt af flormelisblandingen over.

    Lad det stå natten over, og drys derefter den resterende flormelisblanding over.

    Skær skumfiduserne ud i firkanter, kom nogle stykker ad gangen i en plastikpose med lidt flormelisblanding, og ryst dem rundt. Ryst den overskydende flormelis af, og opbevar skumfiduserne i lukkede poser.

    Tip! Skal dine skumfiduser have en anden form? Fyld massen i en sprøjtepose, og sprøjt skumfiduserne ud i små toppe.

    Opskriften er udarbejdet af

    Dansukker

    ;