Hindbærskumfiduser

Skumfiduser med smag af hindbær. Giv dine hjemmelavede skumfiduser smag af hindbær, og spis dem, som de er, eller grill dem, og lav S’mores.

ca. 30 min. + 1 døgn til at stivne

Vurdering (7 stk)

Ingredienser

Skumfidusmasse
150 g hindbærpuré (250 g hindbær)
1 dl Dansukker Glukosesirup
1 3/4 dl Dansukker ØKO Sukker
6 blade husblas

Drys med
2 spsk. Dansukker ØKO Flormelis
2 spsk. maizenamel

Instruktioner

Giv hindbærrene et opkog i en gryde, og passér dem gennem en sigte. Vej 75 g puré af, og kom det i en gryde sammen med glukosesirup og sukker. Varm blandingen op til 110 °C. Hæld de resterende 75 g puré op i en skål, og stil det til side.

Læg imens husblassen i blød i koldt vand i mindst 5 minutter.

Hæld den varme væske i skålen med kold puré. Vrid vandet ud af husblassen, tilsæt den, og pisk i ca. 10 minutter, indtil blandingen er luftig og lyserød.

Bland flormelis og maizena i en skål, og drys lidt af blandingen ud over en bageplade med bagepapir. Fordel skumfidusmassen på bagepladen, og drys lidt af flormelisblandingen over.

Lad det stå natten over, og drys derefter den resterende flormelisblanding over.

Skær skumfiduserne ud i firkanter, kom nogle stykker ad gangen i en plastikpose med lidt flormelisblanding, og ryst dem rundt. Ryst den overskydende flormelis af, og opbevar skumfiduserne i lukkede poser.

Tip! Skal dine skumfiduser have en anden form? Fyld massen i en sprøjtepose, og sprøjt skumfiduserne ud i små toppe.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Spred kærlighed på Valentinsdag

Inviter til kaffe med noget ekstra godt, som både er en fryd for øjne og gane. Og din valentin bliver garanteret glad.

Fastelavn

Nu er det snart fastelavn, for mange betyder det udklædning og slå katten af tønden, men vigtigst af alt er nok fastelavns bollerne.

Pandekager

Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Citrus marmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig.

Varmer dejligt, når det er koldt

En varm drik er dejligt på alle årstider i vores skiftende nordiske klima. Men først og fremmest er det dejligt at varme sig på når vinteren sætter ind med frost og sne.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.