Yoghurtis

Yoghurtis, ekstra cremet og rigtig god som dessert. Smag din yoghurtis til med hjemmelavet syltetøj med valgfri smag. Sursød og helt fantastisk.

4 portioner

30 minutter + 5 timer i fryseren

Vurdering (31 st)

Ingredienser

2 pasteuriserede æggeblommer
1/2 dl Dansukker Flormelis
1/2 dl Dansukker Glukosesirup
1 dl syltetøj, f.eks. hindbærsyltetøj
1 dl piskefløde
2 dl yoghurt

Instruktioner

Pisk æggeblommer, flormelis og glukosesirup sammen i en skål, til det er luftigt. Vend syltetøjet i.

Pisk fløden til skum, og rør den og yoghurten i sukkerblandingen. Hæld yoghurtisen i en form, og stil den i fryseren i ca. 4 timer. Rør i den med jævne mellemrum, mens isen fryser.

Lad yoghurtisen temperere i køleskabet et stykke tid før servering.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lækre julekager

Julen er glædens højtid. Måske fordi det er tilladt at småspise lidt hele tiden?!... Bag smukke kager. Fyld brødkurven med boller og kager, så du altid har noget at forkæle familien med.

Julegodter

Julegodter er et must for alle, der elsker søde sager. Tryl hjemmelavede karameller, praliner og trøfler frem i slikskålen.

Julens småkager

Julens kager er så meget mere end brunkager! Klassiske småkager med et juletwist passer perfekt til julekaffebordet eller som små julegaver for den kreative.

Julens bedste gave

De absolut bedste julegaver, man kan give og få, er dem, som er hjemmelavet og fyldt med glæde. Og hvad er mere fyldt med kærlighed end dejlige søde sager, julede kager og skønne marmelader?

Juledesserter

Her kommer flere gode smagskombinationer, som du kan overraske med i julemaden.

Julens bedste opskrifter

Der er få tidspunkter på året, der er lige så hyggelige som julen. Her finder du julens bagværk, julegodter, julesager, drikke, mad og desserter.