Kardemommeis

En lækker opskrift på hjemmelavet is med kardemommesmag. Server din kardemommeis som en afslutning på middagen sammen med friske bær eller varme, søde pærer.

4 portioner

30 minutter + 5 timer i fryser

Vurdering (8 st)

Ingredienser

4 pasteuriserde æggeblommer
1 dl Dansukker Økologisk Rørsukker Fairtrade
1 tsk. vaniljesukker
2 dl mælk
1 1/2 dl piskefløde
1 dl Dansukker Glukosesirup
1/2 tsk. stødt kardemomme

Instruktioner

Pisk æggeblommer, rørsukker og vaniljesukker sammen i en skål.

Bring mælk, fløde og glukosesirup i kog i en gryde. Pisk æggemassen ned i den varme mælkeblanding. Sigt gennem en finmasket si. Tilsæt kardemomme.

Lad blandingen køle af, inden den køres i ismaskinen eller stilles i fryseren. Kør blandingen i en ismaskine, eller stil den i fryseren i mindst 5 timer. Rør rundt med jævne mellemrum.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lækre julekager

Julen er glædens højtid. Måske fordi det er tilladt at småspise lidt hele tiden?!... Bag smukke kager. Fyld brødkurven med boller og kager, så du altid har noget at forkæle familien med.

Julegodter

Julegodter er et must for alle, der elsker søde sager. Tryl hjemmelavede karameller, praliner og trøfler frem i slikskålen.

Julens småkager

Julens kager er så meget mere end brunkager! Klassiske småkager med et juletwist passer perfekt til julekaffebordet eller som små julegaver for den kreative.

Julens bedste gave

De absolut bedste julegaver, man kan give og få, er dem, som er hjemmelavet og fyldt med glæde. Og hvad er mere fyldt med kærlighed end dejlige søde sager, julede kager og skønne marmelader?

Juledesserter

Her kommer flere gode smagskombinationer, som du kan overraske med i julemaden.

Julens bedste opskrifter

Der er få tidspunkter på året, der er lige så hyggelige som julen. Her finder du julens bagværk, julegodter, julesager, drikke, mad og desserter.