Kardemommeis

En lækker opskrift på hjemmelavet is med kardemommesmag. Server din kardemommeis som en afslutning på middagen sammen med friske bær eller varme, søde pærer.

4 portioner

30 minutter + 5 timer i fryser

Vurdering (20 stk)

Ingredienser

4 pasteuriserde æggeblommer
1 dl Dansukker Økologisk Rørsukker Fairtrade
1 tsk. vaniljesukker
2 dl mælk
1 1/2 dl piskefløde
1 dl Dansukker Glukosesirup
1/2 tsk. stødt kardemomme

Instruktioner

Pisk æggeblommer, rørsukker og vaniljesukker sammen i en skål.

Bring mælk, fløde og glukosesirup i kog i en gryde. Pisk æggemassen ned i den varme mælkeblanding. Sigt gennem en finmasket si. Tilsæt kardemomme.

Lad blandingen køle af, inden den køres i ismaskinen eller stilles i fryseren. Kør blandingen i en ismaskine, eller stil den i fryseren i mindst 5 timer. Rør rundt med jævne mellemrum.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Sukkersaltet laks med thai urter

Få mere smag med sukker i det salte køkken

Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.

Kokos- og karamelpopcorn

Fredagshygge

Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på. Vi har opskrifterne til din hyggeaften!

Vafler med saltkaramel, banan og bær

Sprøde og lækre vafler

Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.

Bradepandekage: Blondies med stikkelsbærsyltetøj

Bag i bradepande

At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.

Citrusmarmelade med safran

Citrusmarmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.

Brownie med mælkechokolade ganache og pekannødder

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.