Fløde-ispinde

Fløde-ispinde lavet uden ismaskine! Smag til med dine yndlingsbær, og nyd hjemmelavede ispinde.

ca. 8 is

20 minutter + 5 timer i fryseren

Vurdering (0 stk)

Ingredienser

Is
4 dl piskefløde
2 dl kondenseret mælk, sødet
3 spsk. Dansukker Glukosesirup
2 tsk. vaniljesukker

Bærstriber
200 g bær efter eget valg
1/2 dl Dansukker Syltesukker
1 spsk. citronsaft

Instruktioner

Begynd med blandingen til bærstriberne: Kog bær med syltesukker og citronsaft i en gryde, til bærrene er bløde. Mos eller si bærrene, og stil blandingen til bærstriberne til side for at køle af.

Pisk fløden til skum i en skål. Vend kondenseret mælk og glukosesirup i flødeskummet.

Rør tilfældigt bærstriberne i isblandingen, og hæld i isforme. Stik ispinde i formene, og stil i fryseren i ca. 5 timer.

Tag isene ud af fryseren nogle minutter, inden de skal spises, og løsn isene fra formene. Velbekomme!

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Gode grillsaucer, marinader og rubs

Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Her finder du hurtige saucer til alle lejligheder.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.