Ingredienser
Is
4 dl piskefløde
2 dl kondenseret mælk, sødet
3 spsk. Dansukker Glukosesirup
2 tsk. vaniljesukker
Bærstriber
200 g bær efter eget valg
1/2 dl Dansukker Syltesukker
1 spsk. citronsaft
Instruktioner
Begynd med blandingen til bærstriberne: Kog bær med syltesukker og citronsaft i en gryde, til bærrene er bløde. Mos eller si bærrene, og stil blandingen til bærstriberne til side for at køle af.
Pisk fløden til skum i en skål. Vend kondenseret mælk og glukosesirup i flødeskummet.
Rør tilfældigt bærstriberne i isblandingen, og hæld i isforme. Stik ispinde i formene, og stil i fryseren i ca. 5 timer.
Tag isene ud af fryseren nogle minutter, inden de skal spises, og løsn isene fra formene. Velbekomme!
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.
Opskrifter til Halloween
Vi har samlet alle vores opskrifter til en ekstra uhyyyyyyggelig Halloween for hele familien.
Sukkertypernes smagsintensitet
Sukker i det salte køkken handler ikke om at tilføre maden sødme som sådan, men om at styrke de eksisterende smagsnuancer og om at skabe en god balanceret smagsoplevelse mellem grundsmagene surt, sødt, salt, bittert og umami.
Varmer dejligt, når det er koldt
Her finder du en række forskellige varianter af te, kaffe og varm chokolade. Opskrifter, som både er velegnede til at tage med sig på en termokande og til at nyde hjemme morgen, eftermiddag eller aften.
Bagværk med æbler og pærer
Brug æbler og pærer i bagningen! Æbler og pærer kan bruges til meget andet end tærte – frugterne kan også kommes i mange spændende desserter og forskellige typer bagværk.
Skønne æbler
En af sommerenes sidste frugter er æblet - lækre saftige og gode. Der er så meget, man kan bruge dem til. Vi har lækre bageopskrifter med frisk æbler, men også forslag til hvordan du kan få glæde af dine æbler lidt længere f.eks. saft, æblemarmelade eller æblegelé.
Muscovado - lækkert mørkt sukker med masser af smag!
Et fugtigt, finkornet sukker som har en unik og fyldig smag. Lys Muscovadorørsukker minder om sød karamel, og den mørke har en delikat note af lakrids. Fremragende til alle former for bagning, madlavning og drikke.