Komplet menu, som du kan tilberede direkte ved grillen

Pisco sour

Pisco sour

Pisco sour af Angostura Bitter, lys rørsukker og friskpresset lime.

Grillede kammuslinger

Grillede kammuslinger

Grillede kammuslinger med jordbærsalsa og basilikum.

Grillede lammespyd

Grillede lammespyd

Grillede lammespyd med citron, spidskommen og marinade.

Grillede grøntsager

Grillede grøntsager

Grillede squash og asparges med myntesalsa og glace.

Grillede ferskner

Grillede ferskner

Grillede ferskner med råcreme, rød skovsyre og hindbærcoulis.

Brug gastronomiens lille hemmelighed

Kokke og gastronomer verden over bruger sukker som et centralt smagsværktøj på linje med salt og peber. Hvor salt og peber skaber kant og kontrast, så afrunder, forstærker og fyldiggør sukker smagen af hovedingredienserne i en ret.

Sukker har også en kulinarisk værdi i forhold til smag, smagsfylde, karamellisering og tekstur. Især de mere aromatiske sukkertyper som f.eks. lys og mørk muscovado tilføjer smag ud fra devisen; 
jo mørkere sukker des mere aroma.

En naturlig og praktisk plads på din krydderihylde

Gør det nemt at eksperimentere med sukker i din madlavning. Opbevar sukkeret til det salte køkken på krydderihylden eller ved dit komfur i små patentglas. På den måde har du nemt overblik over sukkertyperne – og det lufttætte låg sikrer, at sukkeret ikke klumper.

Mørk Mucovadorørsukker