Ingredienser
400 g kammuslinger
Olie til pensling inden grill
Salt og friskkværnet peber
Jordbærsalsa
150 g jordbær
30 g rødløg
2 tsk. rød balsamico
2 tsk. Dansukker Mørk Rørsukker
2 spsk. frisk basilikum
Friskkværnet peber
Rød krølsalat og radicchio som bund
Rød skovsyre til pynt
Instruktioner
Skær jordbærrene i tern, hak rødløg og basilikum fint og bland det hele sammen i en skål. Bland balsamico og mørk rørsukker og hæld det udover jordbærblandingen. Drys med lidt peber.
Pensl kammuslingerne med olie og tilføj salt og peber, inden de kommes på grillen (ca. 1 min på hver side).
Anret hver tallerken med 2-3 blade af den røde krølsalat, 1 snittet radicchio blad, 2 kammuslinger ovenpå salaten og ca. 2 spsk. jordbærsalsa. Pynt af med peber og røde skovsyreblade.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.
Først skal træet vises
Siden skal det spises. Bag magisk julepynt og hæng på træet juleaften.
Adventshygge
At invitere til adventshygge er en nem måde at samle vennerne på før jul. Ofte kræver det heller ikke så mange forberedelser for at skabe en hyggelig stemning. Vi har samlet nogle gode opskrifter, som kan give dig lidt inspiration til drikkevarer og mundgodt.
Julegodter
Julegodter er et must for alle, der elsker søde sager. Tryl hjemmelavede karameller, praliner og trøfler frem i slikskålen. Uanset om du er til klassisk julekonfekt eller til de mere avancerede alternativer, så har vi opskriften.
Bagværk til advent
Med første advent kommer julestemningen. Tænd det første stearinlys, og byd på kaffe og dejligt duftende bagværk. Lav eventuelt en ekstra portion, så du har noget i fryseren til de forestående helligdage.
Julens bedste gave
De absolut bedste julegaver, man kan give og få, er dem, som er hjemmelavet og fyldt med glæde. Og hvad er mere fyldt med kærlighed end dejlige søde sager, julede kager og skønne marmelader?
Julens småkager
Julens kager er så meget mere end brunkager! Klassiske småkager med et juletwist passer perfekt til julekaffebordet eller som små julegaver for den kreative. Eller hvorfor ikke lade dem være en del af julepynten i smukke glas og skåle?