Ingredienser
4 ferskner
Hindbær til pynt
Rød skovsyre til pynt
Råcreme
4 æggeblommer
60 g Dansukker Lys Rørsukker
1 vaniljestang
2 dl piskefløde
Hindbærcoulis
250 g hindbær
½ dl vand
4 spsk. Dansukker Lys Muscovadorørsukker
2 spsk. citronsaft
Instruktioner
Flæk vaniljestangen på langs, skrab kornene ud og bland dem med lidt af sukkeret. Pisk æggeblommer, sukker og vaniljesukker sammen til en luftig æggesnaps. Kom piskefløden i en ren skål og pisk den til en luftig flødeskum. Bland æggesnapsen i flødeskummen.
Kom frosne hindbær, vand og lys muscovadorørsukker i en lille gryde. Bring det i kog og lad bærrene koge i ca. 5 minutter. Brug en stavblender til at blende det til en cremet hindbærsovs. Ønskes en grovere konsistens eller har man ikke en stavblender, røres hindbær, vand og sukker igennem med en ske. Smag til med citronsaft. Lad hindbærcoulisen køle af.
Halvér fersknerne, fjern stenene og grill fersknerne på skærefladen til de er gennemvarme, hvorefter de tages af grillen.
Anret hver tallerken med 2 spsk. råcreme, 2 halve ferskner, 1-2 spsk. hindbærcoulis og pynt med friske hindbær samt rød skovsyre og servér straks.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Sommeraftener i køkkenet? Eller mere tid sammen?
Nyd sommeraftenerne sammen med de andre. Se vores forslag til en komplet gæstemenu, som du kan tilberede direkte ved grillen.

Den herlige jordbærtid
Sommeren – den herlige jordbærtid! Nu handler det om at gøre brug af alle jordbærrene! De er selvfølgelig lækre at spise, præcis som de er, men prøv også at lade dig inspirere af vores opskrifter med jordbær. Hvis du ikke kan nå at bruge alle jordbærrene i den herlige jordbærtid, så kan de nemt fryses ned til vinteren.

Sommerdesserter
Når det er varmt, er det ekstra lækkert at byde på en syrligsød og frisk sommerdessert som afslutning på grillaftenen eller sommerfesten. Her finder du vores tips til skønne sommerdesserter – både til dig, der går efter den nemme løsning, og til dig, der gerne vil prøve noget lidt mere avanceret.

Slip din indre gourmet løs
Med syltesukker fra Dansukker kan du lave syltetøj, marmelade, kompot og chutney på ingen tid – og som du kan li’ den. Syltesukker indeholder alle de ingredienser, du skal bruge. Tilsæt blot bær, frugter og lidt kreativitet. Hvidt sukker fra den danske sukkerroe kan blandt andet bruges til bagning af kager og desserter og et væld af andre søde formål.

Lav din egen is
For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Brug Glukosesirup, som giver isen en blød og cremet konsistens. Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Sommerdrinks
Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol. Hvorfor ikke prøve Mousserende sangria eller Rabarbermargarita?