Lækre
julekager

Julen er glædens højtid. Måske fordi det er tilladt at småspise lidt hele tiden?!... Bag smukke kager. Fyld brødkurven med boller og kager, så du altid har noget at forkæle familien med.

Citruskage

Juletræsmuffins

Fudgekage

Krydderkage

Silviakage med brunet smør og kardemomme

Pekankarameltærte

Julemuffins

Safrankage med toscafyld

Chokoladekage som Juletræ

Mandelskaller

Tiramisu-cheesecake

Hvid chokoladekage med safran

Mandelkager med julesmag

Luksusæbletærte

Mud Cake med appelsinsmag

Klejner

Krydderkage med tyttebærsyltetøj

Julelagkage

Karameltrøffeltærte

Roulade med figen- og mascarponecreme

Krydret æble- og valnøddekage

Frugtkage

Gode råd med tyttebærsmørcreme

Mazarinkage

Du kan finde flere opskrifter på julekager her

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lækre julekager

Julen er glædens højtid. Måske fordi det er tilladt at småspise lidt hele tiden?!... Bag smukke kager. Fyld brødkurven med boller og kager, så du altid har noget at forkæle familien med.

Julegodter

Julegodter er et must for alle, der elsker søde sager. Tryl hjemmelavede karameller, praliner og trøfler frem i slikskålen. Uanset om du er til klassisk julekonfekt eller til de mere avancerede alternativer, så har vi opskriften.

Julens småkager

Julens kager er så meget mere end brunkager! Klassiske småkager med et juletwist passer perfekt til julekaffebordet eller som små julegaver for den kreative. Eller hvorfor ikke lade dem være en del af julepynten i smukke glas og skåle?

Julens bedste gave

De absolut bedste julegaver, man kan give og få, er dem, som er hjemmelavet og fyldt med glæde. Og hvad er mere fyldt med kærlighed end dejlige søde sager, julede kager og skønne marmelader?

Juledesserter

Midt om vinteren dufter det af klementiner og safran, dufte der afslører, at der findes steder i verden, hvor det ikke er lige så mørkt og koldt som i Norden. Her kommer lidt flere gode smagskombinationer, som du kan overraske med i julemaden.

Juledrikke

Juletiden byder på mange lejligheder til at mødes og mingle med noget godt i glasset. Her er forslag til både store og små julegæster.