200 g smeltet smør
2 æg
2 dl Dansukker Bagesukker
1 dl Dansukker Flormelis
4 dl hvedemel
2 tsk. bagepulver
1 1/2 dl mælk
1/2 tsk. mandelaroma/mandelessens
50 g revet marcipan
Sæt ovnen på 175 °C.
Beklæd en rektangulær form (30 x 23 cm eller rund form 26 cm) med bagepapir.
Smelt smørret. Rør samtidig æg og bagesukker sammen i en skål med en ske (brug ikke elpisker).
Kom hvedemel og bagepulver op i en skål, og stil den til side.
Bland mælk og mandelessens i det smeltede smør.
Kom marcipanen og melblandingen i æggemassen og derefter smørblandingen.
Det gør ikke noget, hvis der er lidt klumper. De forsvinder under bagningen.
Kom dejen i formen, og bag nederst i ovnen i 15-20 minutter.
Lad den køle af.
Tip!
Pynt med glasur eller smeltet chokolade.
Opskriften er udarbejdet af