Bund
Pekankaramel
Trøffel
Pynt
Smelt smørret i en gryde, og blend det sammen med brunkager og chocolate chip cookies. Tryk blandingen ud i en tærteform med løs bund, ca. 24 cm i diameter. Fordel blandingen, så den danner en tyk kant helt op til formens kant. Gemt lidt tærtekrummer til pynt. Stil tærteformen i køleskabet.
Hak pekannødderne groft og stil dem til side. Bland de øvrige ingredienser til pekankaramellen i en tykbundet gryde. Lad blandingen koge op til 120 °C. Rør de hakkede pekannødder i karamelblandingen, og hæld dejen i tærtebunden. Stil dem i køleskabet.
Hak chokoladerne til trøffelmassen fint og stil til side. Kog fløde og sirup op i en gryde, og tilsæt chokolade og salt. Rør, til blandingen er jævn. Hæl trøffelmassen over karamellen, og stil kagen i køleskabet.
Pynt pekankarameltærten med pekannødder, tærtekrummer og tyttebær.
Opskriften er udarbejdet af