Mandelkager med julesmag

ca. 25 stk.

Vurdering (0 stk)

Ingredienser

300 g revet marcipan
1 æggehvide
2 knsp. kanel

Fyld
150 g mørk chokolade
1/2 dl Dansukker Mørkt Muscovadorørsukker
2 tsk. brunkagekrydderi
50 g smør

Pynt
Ca. 100 g mørk chokolade
1 spsk. olie

Instruktioner

Bland den revne marcipan med kanel i en skål. Tilsæt æggehvide, indtil det bliver en fast masse. Sæt dejen i små toppe på en bageplade med bagepapir. Bages midt i ovnen ved 150° i ca. 15 minutter. Fjern kagerne fra pladen, og lad dem køle af på en rist.

Bræk chokoladen i stykker, og læg dem i en skål. Smelt chokoladestykkerne over et vandbad. Tilsæt sukker og brunkagekrydderier. Tilsæt smørret. Lad det køle af. Pisk kraftigt med en elpisker. Bred fyldet ud over bundene. Sæt kagerne i fryseren i 15 minutter.

Knæk chokoladen i stykker, læg stykkerne i en skål sammen med olien, og smelt blandingen over et vandbad. Dyp toppen af kagerne i chokoladen.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Spred lidt ekstra hygge

Seks opskrifter på kager, der gør de mørke dage til hyggedage.

Citrusmarmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.

Varmer dejligt, når det er koldt

Her finder du en række forskellige varianter af te, kaffe og varm chokolade. Opskrifter, som både er velegnede til at tage med sig på en termokande og til at nyde hjemme morgen, eftermiddag eller aften.

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.

Bag med citron og appelsin

Appelsin og citron er smage, som hører vinteren til, og de er rigtig velegnede til at bage med. Citrus er forfriskende og syrligt, men er også godt i kombination med andre smage som f.eks. chokolade og karamel.

Bag i bradepande

At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.