Julemuffins

Julemuffins med smag af peberkager pyntet med luftig frosting og julerøde ribs. Bag de lækre minimuffins i små dekorative forme.

ca. 24 små muffins

ca. 1 time

Vurdering (0 stk)

Ingredienser

3 æg
2 dl Dansukker Brun Farin
1 1/2 dl rapsolie
2 1/4 dl hvedemel
1 1/2 tsk. stødt kanel
2 knsp. stødt ingefær
2 knsp. stødt nellike
1/2 tsk. natron
1/2 tsk. salt
75 g frosne ribs
1 tsk. majsstivelse

Glasur
200 g flødeost
2 spsk. Dansukker ØKO Lys Sirup
2/3 dl Dansukker ØKO Flormelis

Pynt
frosne ribs

Instruktioner

Forvarm ovnen til 175 °C varmluft.

Pisk æg og brun farin sammen til en luftig masse i en skål. Rør olien i. Rør de tørre ingredienser sammen i en skål, og vend dem i dejen.

Bland ribs og majsstivelse i en skål. Fyld 24 små muffinforme 2/3 op med peberkagedejen, og tryk ribsene ned i dejen i formene.

Bag på en bageplade nederst i ovnen i 8-10 minutter. Lad kagerne køle af, og lav frostingen imens.

Pisk flødeosten i en skål, og tilsæt sirup og flormelis. Pisk blandingen til en tyk creme, og fyld den i en sprøjtepose med valgfri tylle. Sprøjt frostingen på muffinsene, og pynt med frosne ribs.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Spred lidt ekstra hygge

Seks opskrifter på kager, der gør de mørke dage til hyggedage.

Citrusmarmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.

Varmer dejligt, når det er koldt

Her finder du en række forskellige varianter af te, kaffe og varm chokolade. Opskrifter, som både er velegnede til at tage med sig på en termokande og til at nyde hjemme morgen, eftermiddag eller aften.

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.

Bag med citron og appelsin

Appelsin og citron er smage, som hører vinteren til, og de er rigtig velegnede til at bage med. Citrus er forfriskende og syrligt, men er også godt i kombination med andre smage som f.eks. chokolade og karamel.

Bag i bradepande

At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.