Julemuffins

Julemuffins med smag af peberkager pyntet med luftig frosting og julerøde ribs. Bag de lækre minimuffins i små dekorative forme.

ca. 24 små muffins

ca. 1 time

Vurdering (0 stk)

Ingredienser

3 æg
2 dl Dansukker Brun Farin
1 1/2 dl rapsolie
2 1/4 dl hvedemel
1 1/2 tsk. stødt kanel
2 knsp. stødt ingefær
2 knsp. stødt nellike
1/2 tsk. natron
1/2 tsk. salt
75 g frosne ribs
1 tsk. majsstivelse

Glasur
200 g flødeost
2 spsk. Dansukker ØKO Lys Sirup
2/3 dl Dansukker ØKO Flormelis

Pynt
frosne ribs

Instruktioner

Forvarm ovnen til 175 °C varmluft.

Pisk æg og brun farin sammen til en luftig masse i en skål. Rør olien i. Rør de tørre ingredienser sammen i en skål, og vend dem i dejen.

Bland ribs og majsstivelse i en skål. Fyld 24 små muffinforme 2/3 op med peberkagedejen, og tryk ribsene ned i dejen i formene.

Bag på en bageplade nederst i ovnen i 8-10 minutter. Lad kagerne køle af, og lav frostingen imens.

Pisk flødeosten i en skål, og tilsæt sirup og flormelis. Pisk blandingen til en tyk creme, og fyld den i en sprøjtepose med valgfri tylle. Sprøjt frostingen på muffinsene, og pynt med frosne ribs.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Gode grillsaucer, marinader og rubs

Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Her finder du hurtige saucer til alle lejligheder.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.