Ingredienser
Kagebund
3 æg
1 1/2 dl Dansukker Bagesukker
1 tsk. vaniljesukker
2 dl hvedemel
1/2 tsk. bagepulver
Skal af 1 usprøjtet citron
2 tsk. stødt kanel
Mascarponecreme
3 1/2 dl piskefløde
250 g mascarpone
3 spsk. Dansukker Flormelis
6 spsk. figenmarmelade
Instruktioner
Sæt ovnen på 250 grader, og læg smurt bagepapir på en bageplade.
Pisk æg, sukker og vaniljesukker hvidt og luftigt.
Bland hvedemel og bagepulver, kanel og citronskal, rør det forsigtigt ned i blandingen, og fordel det jævnt ud på bagepapiret.
Bag midt i ovnen i ca. 5 minutter. Strø sukker på rouladen, vend den over på et stykke bagepapir, og tag forsigtigt papiret af.
Mascarponecreme: Pisk fløden let, og bland med mascarponeost. Sigt flormelis i, og bland figenmarmeladen forsigtigt i.
Fordel cremen på rouladen, og rul den sammen. Opbevares køligt.
Ved servering: Drys florsukker over, og kom bær efter eget valg ovenpå.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.
Få mere smag med sukker i det salte køkken
Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.
Påskelækkerier
Her finder du bagværk, slik og desserter til en rigtig dejlig påskeferie.
Sprøde og lækre vafler
Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.
Bag i bradepande
At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.
Citrusmarmelade
Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.
Dejlig chokolade
Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.