Ingredienser
Kagebund
3 æg
1 1/2 dl Dansukker Bagesukker
1 tsk. vaniljesukker
2 dl hvedemel
1/2 tsk. bagepulver
Skal af 1 usprøjtet citron
2 tsk. stødt kanel
Mascarponecreme
3 1/2 dl piskefløde
250 g mascarpone
3 spsk. Dansukker Flormelis
6 spsk. figenmarmelade
Instruktioner
Sæt ovnen på 250 grader, og læg smurt bagepapir på en bageplade.
Pisk æg, sukker og vaniljesukker hvidt og luftigt.
Bland hvedemel og bagepulver, kanel og citronskal, rør det forsigtigt ned i blandingen, og fordel det jævnt ud på bagepapiret.
Bag midt i ovnen i ca. 5 minutter. Strø sukker på rouladen, vend den over på et stykke bagepapir, og tag forsigtigt papiret af.
Mascarponecreme: Pisk fløden let, og bland med mascarponeost. Sigt flormelis i, og bland figenmarmeladen forsigtigt i.
Fordel cremen på rouladen, og rul den sammen. Opbevares køligt.
Ved servering: Drys florsukker over, og kom bær efter eget valg ovenpå.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lav din egen is
Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen
Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Tid til rabarber
Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Sommerdrinks
Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Gode grillsaucer, marinader og rubs
Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Her finder du hurtige saucer til alle lejligheder.

Fødselsdag med sød smag
Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.