Ingredienser
Pisket hindbær-panna cotta
2 blad husbals
125 g hindbær
2/3 dl Dansukker Økologisk Sukker
2 dl piskefløde
Krydderkage (lagkagebude)
3 æg
2 dl Dansukker Økologisk Brun Farin
1 1/2 dl rapsolie
2 1/4 dl hvedemel
1 1/2 tsk. stødt kanel
2 knsp. stødt ingefær
2 knsp. stødt nellike
1/2 tsk. natron
1/2 tsk. salt
Karamelfrosting
2 dl creme fraiche, 38 %
2-3 spsk. sød kondenseret mælk
(dulce de leche)
1 spsk. Dansukker Flormelis
Pynt
Peberkager (Hent skabelon)
Hindbær
Instruktioner
Forbered panna cottaen. Læg husblas bladene i blød i koldt vand i mindst. 5 minutter. Opvarm hindbærrene og sukker i en gryde, og sigt dem igennem en finmasket si, gem saften. Kog fløde og hindbærsaft i ca. 2 minutter.
Klem forsigtigt husblassen fri for vand og kom den i gryden med fløde og hindbærsaft, rør husbalssen ud i den varme masse. Lad panna cottaen køle af, og dæk den med husholdningsfilm. Stil den i køleskab natten over.
Lav krydderkagen. Forvarm ovnen til 175°C. Pisk æg og sukker sammen til en luftig masse og tilsæt olien. Rør de tørre ingredienser sammen i en skål, og vend dem i æggemassen.
Smør en springform (18 cm) med olie, og hæld kagedejen i. Bag den nederst i ovnen i 35-40 minutter. Lad kagen køle af, og vend den over på en bagerist, og dæk med et klæde.
Pisk panna cottaen med en elpisker. Skær kagen ud i tre bunde, læg en bunde på et kagefad, og fordel halvdelen af panna cottaen på den. Læg den næste bund og fordel resten af panna cottaen på. Læg den sidste bund på toppen.
Pisk ingredienserne til karamelfrostingen i en skål, og fyld frostingen i en sprøjtepose. Fordel et tyndt lag rundt om lagkagen, og sæt peberkagerne fast. Pynt toppen med frosting og hindbær.
Lav dine egne peberkager (Hent skabelon), eller køb peberkager og pynt med glasur.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Tid til rabarber
Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Lav din egen is
For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Brug Glukosesirup, som giver isen en blød og cremet konsistens. Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen
Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Kager til forårets festligheder
Skønne kager til forårets fester! Ingen fest er fuldendt uden kage! Så hvorfor ikke servere en lækker, hjemmelavet kreation til årets mest mindeværdige begivenheder? Find inspiration til din næste festkage hos os.

Gode grillsaucer, marinader og rubs
Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Lav grillretter som en professionel med vores marinader og rubs.

Bag i bradepande
At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.