
Lækkerier
med Muscovado-
rørsukker
Dansukker fairtrademærket Muscovadorørsukker udvindes af sukkerrør fra Mauritius og findes to varianter. Det lyse sukker minder om flødekaramel i smagen, mens det mørke har strejf af lakrids. Her har vi samlet slik og bagværk, hvor Muscovadorørsukkerets lækre aromaer får selskab af alt fra mandel og nødder til mørk chokolade og kardemomme. Server til nybrygget kaffe - velbekomme!
Tip!
Muscovadorørsukker er et fugtigt sukker, og det kan have tendens til at klumpe. Men det er en del af charmen, at det ikke er fritflydende. Sukkeret bliver let hårdt, hvis kommer i kontakt med luften. For at gøre det blødt igen kan man f.eks. lægge et stykke æble eller kartoffel eller en fugtig klud i sukkeret. Luk altid posen tæt, og opbevar den køligt, evt. i køleskab.
Tip!
Mørk Muscovadorørsukker giver interessante smagsnuancer, specielt sammen med chokolade. Prøv at udskifte sukkeret med Mørk Muscovadorørsukker i bagværk og desserter med chokolade, f.eks. cookies, brownies og trøffel.
Lys Muscovadorørsukker kan med fordel anvendes som krydderi til madlavning. Passer godt til fisk og rodfrugter. Forstærker smagen i brød, dessertkager, småkager, desserter, marinader, sovse og henkogninger.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Syltede sommergrøntsager
Gem en lille bid af sommeren i et glas. Med syltede sommergrøntsager forlænger du smagen af sommeren. De er perfekte til en grillaften sidst på sæsonen.

Bagværk med æbler og pærer
Brug æbler og pærer i bagningen! Pluk dem fra din egen baghave, eller køb dem i butikken. Æbler og pærer kan bruges til meget andet end tærte – frugterne kan også kommes i mange spændende desserter og forskellige typer bagværk.

Blåbær – det bedste bær i skoven
Blåbær er nok det bedste bær i skoven. Blåbærsæsonen plejer at komme rigtigt i gang i juli og kan strække sig et stykke ind i efteråret. Brug de blåbær, du kan finde i skoven, til at bage tærter, lave syltetøj og kompot.

Syltning og saft
At lave sit eget syltetøj og sin egen saft er både enkelt og lækkert. Sukkeret fremhæver smagen af de bær og frugter, du bruger, og giver dit mesterværk længere holdbarhed.

Brombærluksus
Strø luksus hen over med brombær denne sommer! Brombær fungerer rigtig godt i bagværk, smoothies, syltetøj og saft. De er desuden yderst velegnede til dekoration og pynt.

Chutney - stærkt krydret smagsgiver
Chutney stammer fra det indiske køkken og består oftest af henkogt frugt, sukker og krydderier. Chutney passer til de fleste retter og er en stærk og krydret smagsgiver.