Pandekager med æblekompot og citronfløde Pandekager er vel livet? Byd på nybagte pandekager sammen me... 0 1 2 3 4 5 5 4 3 2 1 0
Nødder i sirup Nødder i sirup er en sød og salt blanding. Rist dine tilover... 0 1 2 3 4 5 5 4 3 2 1 0
Bagte halve æbler med havrecrunch Efterårets dessert er halve æbler bagt med sirup og muscovad... 0 1 2 3 4 5 5 4 3 2 1 0
Belgiske vafler Belgiske vafler er firkantede og lidt tykkere end en traditi... 0 1 2 3 4 5 5 4 3 2 1 0
Svenske krabbelurer Fantastisk lækre svenske krabbelurer dyppet i sukker. Rør kr... 0 1 2 3 4 5 5 4 3 2 1 0
Hermans karamelsauce Hermans karamelsauce passer til alle slags is. Lav denne læk... 0 1 2 3 4 5 5 4 3 2 1 0
Crème brûlée uden bagning Denne creme brulé uden bagning er en krydsning mellem creme ... 0 1 2 3 4 5 5 4 3 2 1 0
Citronfromage med saltet crunch Citronfromage med saltet crunch er en forfriskende afslutnin... 0 1 2 3 4 5 5 4 3 2 1 0
Æblekompot med crumble Prøv vores lækre æblekompot med crumble. En herlig æbledesse... 0 1 2 3 4 5 5 4 3 2 1 0
Grundopskrift på Bærkompot Bærkompot er godt med en skefuld fløde, kold mælk eller bare... 0 1 2 3 4 5 5 4 3 2 1 0
Pavlovamarengs med hindbærcurd Byd dine gæster på en luksuriøs og lækker pavlovamarengs med... 0 1 2 3 4 5 5 4 3 2 1 0
Pavlovakrans med grapefrugt-curd Vinterens smukkeste, sprødeste og lækreste krans. En virkeli... 0 1 2 3 4 5 5 4 3 2 1 0
Chokoladecreme med mint-marengstop Luksuriøs dessert med sprødt låg og et touch af After Eight. 0 1 2 3 4 5 5 4 3 2 1 0
Chokolademousse med brombærkompot Chokolademousse er et hit. Tilsæt lidt af brombærkompotten i... 0 1 2 3 4 5 5 4 3 2 1 0