Kaffe- og valnødmousse

4 portioner

Vurdering (99 stk)

Ingredienser

1 spsk nescafé
2 spsk vand
4 æggeblommer (Pasteuriseret)
3/4 dl Brun Farin
1 tsk. Vaniljesukker
50 g hakkede valnødder
2 dl piskefløde

Pynt
valnødder
chokolade

Instruktioner

Bland kaffe og vand i en skål eller kasserolle, og varm blandingen i mikrobølgeovnen eller på komfuret. Pisk æggeblommer, vanilje og farin, til det er luftigt. Pisk fløden til en fast flødeskum. Vend flødeskummet i æggemassen. Tilsæt derefter valnødderne og kaffeblandingen. Fordel moussen i fire glas eller skåle, og stil dem i køleskab indtil servering. Pynt med valnødder og chokolade.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Gode grillsaucer, marinader og rubs

Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Her finder du hurtige saucer til alle lejligheder.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.