Champagne-panna cotta

Champagne-panna cotta giver desserten et ekstra løft. Giv din panna cotta et ekstra pift med champagne, og server den til nytår eller en anden festlig lejlighed.

5 glas

40 min. + 4 timer for at stivne.

Vurdering (54 stk)

Ingredienser

Panna cotta
2 blade husblas
100 g hvid chokolade
4 dl piskefløde

Passionsfrugtgelé
2 passionsfrugter
2 dl mousserende vin
1/2 dl Dansukker Økologisk Syltesukker

Crumble
50 g digestivekiks
15 g smeltet smør
1 tsk. Dansukker Mørk Sirup

Instruktioner

Begynd med panna cottaen. Læg husblassen i koldt vand i 5 minutter, og hak chokoladen helt fint. Kog piskefløden op, og stil gryden til side. Vrid husblasen fri for vand og rør den straks ud i den varme fløde. Tilsæt chokoladen, og rør, til den er helt smeltet og opløst.

Fordel panna cottaen i fem dessertglas, og stil den på køl for at sætte sig, ca. 2 timer.

Lav passionsfrugtgeléen. Skrab frugtkød og kerner ud af passionsfrugten, og kom det i en gryde. Tilsæt mousserende vin og syltesukker. Kog i 3 minutter, og lad det køle lidt af.

Lav crumble ved at blende digestivekiksene med smeltet smør og sirup. Stil blandingen til side.

Tag panna cottaen ud af køleskabet, og fordel den afkølede gelé henover. Stil glassene tilbage i køleskabet i endnu 2 timer.

Drys crumble hen over passionsfrugtsgeléen lige inden servering.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Gode grillsaucer, marinader og rubs

Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Her finder du hurtige saucer til alle lejligheder.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.