Ingredienser
Panna cotta
2 blade husblas
100 g hvid chokolade
4 dl piskefløde
Passionsfrugtgelé
2 passionsfrugter
2 dl mousserende vin
1/2 dl Dansukker Økologisk Syltesukker
Crumble
50 g digestivekiks
15 g smeltet smør
1 tsk. Dansukker Mørk Sirup
Instruktioner
Begynd med panna cottaen. Læg husblassen i koldt vand i 5 minutter, og hak chokoladen helt fint. Kog piskefløden op, og stil gryden til side. Vrid husblasen fri for vand og rør den straks ud i den varme fløde. Tilsæt chokoladen, og rør, til den er helt smeltet og opløst.
Fordel panna cottaen i fem dessertglas, og stil den på køl for at sætte sig, ca. 2 timer.
Lav passionsfrugtgeléen. Skrab frugtkød og kerner ud af passionsfrugten, og kom det i en gryde. Tilsæt mousserende vin og syltesukker. Kog i 3 minutter, og lad det køle lidt af.
Lav crumble ved at blende digestivekiksene med smeltet smør og sirup. Stil blandingen til side.
Tag panna cottaen ud af køleskabet, og fordel den afkølede gelé henover. Stil glassene tilbage i køleskabet i endnu 2 timer.
Drys crumble hen over passionsfrugtsgeléen lige inden servering.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Syltede sommergrøntsager
Gem en lille bid af sommeren i et glas. Med syltede sommergrøntsager forlænger du smagen af sommeren. De er perfekte til en grillaften sidst på sæsonen.

Bagværk med æbler og pærer
Brug æbler og pærer i bagningen! Pluk dem fra din egen baghave, eller køb dem i butikken. Æbler og pærer kan bruges til meget andet end tærte – frugterne kan også kommes i mange spændende desserter og forskellige typer bagværk.

Blåbær – det bedste bær i skoven
Blåbær er nok det bedste bær i skoven. Blåbærsæsonen plejer at komme rigtigt i gang i juli og kan strække sig et stykke ind i efteråret. Brug de blåbær, du kan finde i skoven, til at bage tærter, lave syltetøj og kompot.

Syltning og saft
At lave sit eget syltetøj og sin egen saft er både enkelt og lækkert. Sukkeret fremhæver smagen af de bær og frugter, du bruger, og giver dit mesterværk længere holdbarhed.

Brombærluksus
Strø luksus hen over med brombær denne sommer! Brombær fungerer rigtig godt i bagværk, smoothies, syltetøj og saft. De er desuden yderst velegnede til dekoration og pynt.

Chutney - stærkt krydret smagsgiver
Chutney stammer fra det indiske køkken og består oftest af henkogt frugt, sukker og krydderier. Chutney passer til de fleste retter og er en stærk og krydret smagsgiver.