Champagne-panna cotta

Champagne-panna cotta

5 glas 40 min. + 4 timer for at stivne.
Champagne-panna cotta giver desserten et ekstra løft. Giv din panna cotta et ekstra pift med champagne, og server den til nytår eller en anden festlig lejlighed.
Champagne-panna cotta
Bedømmelse: (6vurderinger)

Ingredienser

    Panna cotta

    • 2 blade husblas
    • 100 g hvid chokolade
    • 4 dl piskefløde

    Passionsfrugtgelé

    • 2 passionsfrugter
    • 2 dl mousserende vin
    • 1/2 dl Dansukker Økologisk Syltesukker

    Crumble

    • 50 g digestivekiks
    • 15 g smeltet smør
    • 1 tsk. Dansukker Mørk Sirup

    Begynd med panna cottaen. Læg husblassen i koldt vand i 5 minutter, og hak chokoladen helt fint. Kog piskefløden op, og stil gryden til side. Vrid husblasen fri for vand og rør den straks ud i den varme fløde. Tilsæt chokoladen, og rør, til den er helt smeltet og opløst.

    Fordel panna cottaen i fem dessertglas, og stil den på køl for at sætte sig, ca. 2 timer.

    Lav passionsfrugtgeléen. Skrab frugtkød og kerner ud af passionsfrugten, og kom det i en gryde. Tilsæt mousserende vin og syltesukker. Kog i 3 minutter, og lad det køle lidt af.

    Lav crumble ved at blende digestivekiksene med smeltet smør og sirup. Stil blandingen til side.

    Tag panna cottaen ud af køleskabet, og fordel den afkølede gelé henover. Stil glassene tilbage i køleskabet i endnu 2 timer.

    Drys crumble hen over passionsfrugtsgeléen lige inden servering.

    Opskriften er udarbejdet af

    Dansukker

    ;